Erhvervsstyrelsen har udgivet en vejledning og en klar struktur til, hvordan du udarbejder din virksomheds bæredygtighedsrapport.

De europæiske standarder for bæredygtighed stiller krav til, hvordan du helt præcist skal strukturere din virksomheds bæredygtighedsrapportering, så rapporten bliver let tilgængelig og sammenlignelig for regnskabsbrugeren.

Vejledningen er målrettet din virksomhed, der er forpligtet til at udforme en bæredygtighedsrapport i henhold til de nye bestemmelser i EU’s direktiv (CSRD), som bliver implementeret i dansk ret pr. 1. juni 2024.

Vejledning til ESG-rapportens opbygning, oplysningskrav og lovmæssige strukturkrav

Erhvervsstyrelsen har udgivet en vejledning, der giver en klar struktur til, hvordan din virksomhed kan og skal udarbejde en bæredygtighedsrapport.

Vejledningen er skræddersyet til danske virksomheder som din, og tager højde for de europæiske standarder for bæredygtighed. Disse standarder sikrer, at din rapportering bliver let tilgængelig og sammenlignelig for alle interessenter.

Vejledningen indeholder detaljeret information om:

Opbygning

Indeholder beskrivelse af, hvordan du strukturerer din bæredygtighedsrapport, så den er i overensstemmelse med lovgivningen og let at navigere i for dem, der læser den.

Oplysningskrav

Indeholder beskrivelse af, hvilke specifikke informationer du skal inkludere i de forskellige kapitler af din rapport.

Lovmæssige strukturkrav

Få styr på de juridiske aspekter af rapportens struktur og sikre at du overholder samtlige regler.

Hent vejledning

Hent Erhvervsstyrelsens vejledning og få overblik over, hvordan du opbygger (og opfylder alle krav) til din bæredygtighedsrapportering.

Hent vejledning

Vi står klar til hjælpe

Skriv, ring eller kig forbi til en snak om, hvordan du kommer i gang med din bæredygtighedsrapportering.

Et godt råd gør en forskel.

Kontakt os