Fra daglig bogføring til periodevis assistance

Vi tilbyder at assistere med, eller endda helt overtage, opgaver inden for daglig administration, regnskab, bogføring, økonomistyring og lønadministration. Vi kan træde til i spidsbelastningsperioder, ved længerevarende sygdom eller ved at outsource din virksomheds bogholderi eller økonomifunktion.

Løsningerne er fleksible – uanset omfang og størrelse. Vi kalder det erhvervsservice.

 

Erhvervsservice til bogholderi

Ved at outsource økonomifunktionen til os får du et team af økonomimedarbejdere til din rådighed – i din egen virksomhed – uden at omkostningerne følger med op. Du får et professionelt bogholderi og styr på økonomien – uden at du behøver at ansætte medarbejdere. Du kan skrue op, eller ned, for behovet – og omkostningerne.

Fleksibel, kompetent og ekstra person med på holdet

Vi er din bogholderifunktion eller vi støtter den.

Mange mindre virksomheder har ikke egen bogholderifunktion ud over, at de udskriver fakturaer og fører kasserapport over løbende ind- og udbetalinger.

Ved at overlade bogføringen til os skabes der overblik over virksomhedens øjeblikkelige økonomi i form af perioderbalancer. Vi er specialister i korrekt og hurtig bogføring på baggrund af de oplysninger, vi får fra vores bogføringskunder.

Vi bogfører i et online bogføringssystem med mulighed for tilvalg af en eller flere enkeltopgaver; fx fakturering, som du kan foretage.

Få en ekstra person med på holdet

Indberetning til offentlige myndigheder

Indberetninger til offentlige myndigheder som fx. SKAT og Erhvervsstyrelsen er en voksende byrde.

Vi hjælper dig med at indberette tal til de offentlige myndigheder, så du kan fokusere på at drive og udvikle din forretning.

Opstart af eget bogholderi

Vil du prøve kræfter med eget bogholderi?

Vi hjælper dig med opstart af bogholderiet, herunder anskaffelse af IT og IT-support til opsætning af økonomisystemet.

Vi giver dig gode råd og vejledning i administrative arbejdsprocesser og til bogføring af de daglige transaktioner.

IT-support på økonomisystemer

Vi har en bred erfaring med forskelligartede økonomisystemer og er derfor altid klar til at hjælpe dig, hvis du står med udfordringer i den daglige brug af virksomhedens økonomistyringssystem.

Du kan få hjælp online som fjernsupport eller på din virksomheds. Assistancen kan tilpasses din virksomhed og dine ønsker.

Læs mere om vores IT-rådgivning