Fokusér på det, du er god til

Som iværksætter er der mange overvejelser og beslutninger allerede tidligt i forløbet.

For langt de fleste iværksættere er de første 2-3 år også en periode, hvor overvejelser og beslutninger er mange, og hvor nogle af beslutningerne har afgørende betydning for det fundament, iværksætterens virksomhed skal udvikle og vokse fra.

Derfor er det også afgørende, at man som iværksætter benytter de rigtige rådgivere, så fundamentet bliver solidt og samtidig fleksibelt til fremtidens vækst og muligheder.

 

Vi er med dig på hele iværksætterrejsen

Opstart, udvikling og rejsen som iværksætter kræver mod og fokus – og en stærk partner.

Vi kan hjælpe dig fra dag ét.

Vi hjælper dig med at finde rundt i moms- og skatteregler, vælge den rette selskabsform, se mulighederne i økonomien, skabe overblik med budget, selvangivelse, bogføring, regnskab samt deltage i drøftelser med bank eller långivere i forbindelse med fremskaffelse af kapital.

Og når du når videre med dit iværksætteri tilbyder vi strategisk rådgivning og beslutningsstøtte.

Martinsen Revision yder rådgivning indenfor bl.a. moms, skatter og regnskab

Vi står klar til at hjælpe dig

Hvis du overvejer, eller står midt i at starte som selvstændig, kan du altid kontakte os for at høre mere om, hvordan du kommer godt fra start som iværksætter.

Ring, skriv eller kig forbi til en uforpligtende snak om din forretningsidé og virksomhed. Så kan du koncentrere dine kræfter om kernen i dit iværksætteri og skabe en solid basis for din forretning.

Vi står klar til at hjælpe dig.

Hør hvordan vi kan hjælpe dig