Som revisortrainee hos Martinsen får du en lærerig uddannelse og mange erfaringer, der baner vejen for en spændende karriere som rådgiver for dansk erhvervsliv. Revisoruddannelsen hos os varer 2 år, og du vil opleve en stor vekslen mellem teori og praksis.

Ingen dage er ens og for at kunne gribe dagens spændende udfordringer, er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas – både fagligt og socialt.

Skyd din karriere i gang

Ansøg traineestilling nu og start den 1. september 2024

Vi søger 12-15 revisortrainees, der kan starte til september 2024.

Skyd din karriere i gang hos Martinsen – send din ansøgning, dit CV og dit eksamensbevis med dine karakterer (eller seneste karakterer) i dag.

Ansøg her
Er det sociale vigtigt i dit arbejdsliv? Hør, hvordan det sociale liv skaber arbejdsglæde hos os

Hør, hvordan det sociale liv skaber arbejdsglæde hos Martinsen

Det er vigtigt, at det sociale liv for vores medarbejdere fungerer. At vi skaber gode oplevelser, der gør, at vi har det godt – også sammen.

Det gælder, når vi byder velkommen til nye trainees, og starter med en introuge på Lanzarote. Så kan alle lære hinanden at kende og få en god start på revisorkarrieren. Og det gælder i hverdagen, når fx pauser bliver brugt til at spille bordtennis og bordfodbold.

Se video

Hvad forventer vi af dig?

Hos Martinsen har vi stor fokus på balancen mellem arbejdsliv og privatliv. Vi ved, at du lykkes bedst med dine opgaver, når der også er plads og luft til personlig frihed. Vi gør vores til, at dit arbejde er spændende, udviklende og lærerigt, så du har lysten til at give en ekstra hånd med, når der er brug for det.

Til gengæld respekterer vi, at du har et privatliv og giver plads til, at du kan udleve dine fritidsinteresser og har tid til venskaber og familieliv.

Revisor-dna

Martinsen er en videnstærk rådgivnings- og revisionsvirksomhed med store muligheder for dig. Men vi stiller også krav.

Vi forventer, at du har revisor-dna og har afsluttet HHX, STX (sammen med EUS), EUX, finansøkonom, finanscontroller eller anden relevant uddannelse med gode resultater og med interesse for tal og økonomi.

Du tænker tværfagligt og har talforståelse ud over gennemsnittet. Du er klar til at varetage regnskabs-, bogførings-, skatte- samt generelle ad hoc opgaver. Du har gode formuleringsevner mundtligt og skriftligt. Du har desuden gode analytiske evner og kan lide at strukturere og dokumentere data.

Hvad kan du forvente som revisortrainee?

Vil du blive en dygtig revisor og udvikle dig fra dag ét? Hør om dine dine arbejdsopgaver

Hvad er en revisors arbejdsgaver?

Hør Anne, Rasmus og Kris fortælle om ansvar og arbejdsopgaverne hos Martinsen. Og hvordan du bliver en dygtig revisor og fra dag ét udvikler dig.

Se video

En spændende og alsidig hverdag

Du får en fast uddannelsesansvarlig, der hjælper dig godt i gang i din nye hverdag, som er præget af teori og praktik. Du bliver introduceret til alle vores digitale værktøjer, som vores rådgivning og assistance er bygget op omkring.

Lige fra start får du dine egne opgaver, som skal løses.

Du får sparring og hjælp til din opgaveløsning. Typiske opgaver er bogføring og regnskabsudarbejdelse, som er grundstammen i en revisors arbejde. Herudover deltager du i revisioner og assisterer på andre analyseopgaver. Meget hurtigt får du en direkte kundekontakt, som er med til at give yderligere motivation i hverdagen.

Opgaverne løses i teams eller selvstændigt. Alt efter dine evner og ønsker udbygger vi kompleksiteten af de opgaver, du bliver stillet.

Vær med til at sikre de gode kundeoplevelser

Martinsen står for gode kundeoplevelser – og vi er altid på udkig efter nye talenter, der har mod på at arbejde visionært og brænder for at skabe de gode kundeoplevelser i både små og mellemstore virksomheder.

For at skabe disse kundeoplevelser og levere den mest optimale rådgivning, kommer dine personlige værdier i spil, hver dag. Du vil derfor opleve, at der er plads til du både udvikler og afprøver dine personlige og faglige kompetencer.

Vi giver dig mulighed for at vokse kontinuerligt, støtter dig i processen og giver dig de allerbedste værktøjer til at realisere dine mål.

Hvorfor skal du søge hos Martinsen?

Mød vores revisortrainees

“På fodboldbanen er jeg vedholdende og går efter målet – og de kompetencer bruger jeg på arbejdspladsen hos Martinsen.”

Sådan siger Markus, der er tidligere revisortrainee hos Martinsen.

Mød vores trainees her

Godt sammenhold er god trivsel

Hos Martinsen vægter vi et godt sammenhold.

Sammenholdet bliver ofte nævnt af vores trainees, når de snakker om, hvorfor de godt kan lide at være hos os.

Vores traineeforløb giver en fornemmelse af fællesskab og medfører desuden grobund for nye venskaber og personlige relationer.

Kom på besøg sammen med youtuber Guld Dennis

GULD DENNIS er REVISOR for en dag! | Bliv Revisor-Trainee | Plan a

Holder revisorfordomme stik i Martinsen?

Sidder en revisor begravet af kasseboner? Er en revisor altid omgivet af lommeregner og tårnhøje stabler af regnskabsbøger? Er en revisor gammel og kedelig?

Vi har haft besøg af youtuberen Guld Dennis, som sammen med en af vores tidligere trainees, Lena Maria, sætter spot på uddannelsen, hverdagen og opgaverne som revisortrainee. Få svarene på om revisorfordommene holder stik i Martinsen.

Se video
Der er mange veje til at blive revisortrainee. Hør forskellige veje til traineeuddannelse her

Hør forskellige veje til traineeuddannelse her

Hvad kræver det at blive revisortrainee hos Martinsen? Det er nemlig ikke kun én vej, der kan lede dig mod revisorfaget.

Se video

Sådan søger du som revisortrainee

Vi rekrutterer trainees fra sent efterår i 2023 og frem til vinteren / forår 2024.

Du har opstart i september 2024 med en introuge på La Santa (Lanzarote) og et målrettet fagligt skoleophold på Aarhus Business College – sammen med alle vores trainees.

Vi søger til vores kontor i Esbjerg, Grindsted, Kolding, København, Odder, Skjern, Tørring, Vejen, Vejle og Aarhus.

Skyd din karriere i gang hos Martinsen – send din ansøgning, dit CV og dit eksamensbevis med dine karakterer (eller seneste karakterer) i dag.

Ansøg her