Bliv en del af Martinsen

Hos Martinsen gør vi livet nemmere for ejerledere i små og mellemstore virksomheder. Det gør vi ved at forbinde tal og mennesker. Og ved at tage ansvar. Ikke bare for årsregnskabet, men for alle de aspekter omkring virksomhedens økonomi, der kan distrahere ejerlederen fra kerneforretningen. Derfor har vi brug for medarbejdere, som ønsker at tage medansvar for kundernes forretning. Og som ønsker at blive dygtigere – at udvikle sig fagligt og personligt.

Med en karriere hos Martinsen udvikler du dig, mens vi skaber resultater sammen. Det gælder, hvis du er elev. Og det gælder, hvis du bliver statsautoriseret. Vi tror på, at udviklingen gennem ansvar er nøgle til et meningsfyldt arbejdsliv.

Selvom vi er i revisionsbranchen, kan vi godt lide familieliv og fritid. Hos os kan du kombinere et spændende arbejdsliv med tid og overskud til rent faktisk at have et liv. Det tror vi på, der kommer bedre revision og rådgivning ud af i den sidste ende.

Book et uforpligtende møde om salg af fast ejendom

Vil du med på holdet?

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og det er deres engagement, faglighed og drive, der gør Martinsen til den virksomhed, den er i dag og i fremtiden.

En verden af muligheder.

Er du interesseret i at blive ansat i en faglig, innovativ og ambitiøs virksomhed, så tag et kig på vores ledige stillinger her.

Se aktuelle ledige stillinger

Hvorfor vælge Martinsen som arbejdsplads?

Vi styrer målrettet efter vores vision om at være ejerlederens foretrukne rådgivnings- og revisionspartner.

Hos os viser potentiale sig i mange afskygninger, og hos os tæller dine værdier i vores styrke. Vi er optaget af, at vores medarbejdere skal trives og udvikles – og vi sammen skal gøre en forskel.

Vi søger:

  • dig, der er nysgerrig af natur og ønsker at gøre en forskel.
  • dig, der tager ansvar, når det gælder kunder, opgaver, kolleger og egen udvikling.

Til gengæld får du som medarbejder i Martinsen gode muligheder og vilkår. Vi lytter til vores medarbejderes ønsker og har god tradition for, at hver enkelt medarbejder kan “vokse” i organisationen. Vores position som en af de større aktører på markedet betyder, at vi kan tilbyde dig alsidige arbejdsopgaver inden for rådgivning og revision med høj service som omdrejningspunkt.

Martinsen Revision yder rådgivning indenfor bl.a. moms, skatter og regnskab

Uopfordret ansøgning

Fandt du ikke den stilling, som du søger blandt vores ledige stillinger?

Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi er altid glade for at modtage ansøgninger, uanset om de er til en specifik stilling eller uopfordret.

Ansøg uopfordret

Bliv elev i Martinsen

Vi har 18 elever i Martinsen – og vi vil gerne have endnu flere.

Vi får brug for endnu flere dygtige og engagerede medarbejdere, der sætter pris på tal og paragraffer, og en god balance mellem arbejdsliv og fritid. Vil du være med til at forbinde tal og mennesker?

Skyd karrieren her

Opret jobagent

Opret en jobagent og bliv automatisk notificeret, når der er en ledig stilling, der matcher dine kriterier.

Opret jobagent
De mange forskellige opgaver, synes jeg, har givet mig en bred forståelse af branchen. Jeg har hurtigt fået ansvaret ansvaret for egne kunder og opgaver, hvilket jeg synes er mega fedt! Det gør, at man tidligt i forløbet bliver bekendt med den daglige drift i virksomhederne og de problemstillinger, de udfordres af.

Kasper Anker Nielsen, revisorassistent

Få indblik i vores resultater, og hvordan vi gør en forskel

Martinsen er en virksomhed med mere end 220 medarbejdere fordelt på vores 10 kontorer rundt i landet.

Kernen i vores aktiviteter er at udarbejde regnskaber, revidere og rådgive virksomheder om, hvordan de udvikler deres forretning og skaber sund vækst.

Lær os bedre at kende