Bliv en del af Martinsen

Hos Martinsen gør vi livet nemmere for ejerledere i små og mellemstore virksomheder. Det gør vi ved at forbinde tal og mennesker. Og ved at tage ansvar. Ikke bare for årsregnskabet, men for alle de aspekter omkring virksomhedens økonomi, der kan distrahere ejerlederen fra kerneforretningen. Derfor har vi brug for medarbejdere, som ønsker at tage medansvar for kundernes forretning. Og som ønsker at blive dygtigere – at udvikle sig fagligt og personligt.

Med en karriere hos Martinsen udvikler du dig, mens vi skaber resultater sammen. Det gælder, hvis du er trainee. Og det gælder, hvis du bliver statsautoriseret. Vi tror på, at udviklingen gennem ansvar er nøgle til et meningsfyldt arbejdsliv.

Selvom vi er i revisionsbranchen, kan vi godt lide familieliv og fritid. Hos os kan du kombinere et spændende arbejdsliv med tid og overskud til rent faktisk at have et liv. Det tror vi på, der kommer bedre revision og rådgivning ud af i den sidste ende.

Vil du med på holdet?

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og det er deres engagement, faglighed og drive, der gør Martinsen til den virksomhed, den er i dag og i fremtiden.

En verden af muligheder.

Er du interesseret i at blive ansat i en faglig, innovativ og ambitiøs virksomhed, så tag et kig på vores ledige stillinger her.

Se aktuelle ledige stillinger

Hvorfor vælge Martinsen som arbejdsplads?

Vi styrer målrettet efter vores vision om at være ejerlederens foretrukne rådgivnings- og revisionspartner.

Hos os viser potentiale sig i mange afskygninger, og hos os tæller dine værdier i vores styrke. Vi er optaget af, at vores medarbejdere skal trives og udvikles – og vi sammen skal gøre en forskel.

Vi søger:

  • dig, der er nysgerrig af natur og ønsker at gøre en forskel.
  • dig, der tager ansvar, når det gælder kunder, opgaver, kolleger og egen udvikling.

Til gengæld får du som medarbejder i Martinsen gode muligheder og vilkår. Vi lytter til vores medarbejderes ønsker og har god tradition for, at hver enkelt medarbejder kan “vokse” i organisationen. Vores position som en af de større aktører på markedet betyder, at vi kan tilbyde dig alsidige arbejdsopgaver inden for rådgivning og revision med høj service som omdrejningspunkt.

 

Viden er vejen til fortsat vækst – og udvikling

I Martinsen har vi stor fokus på læring og udvikling. Det er en afgørende faktor for, at vi hver dag skaber værdi for vores kunder.

Med vores samarbejde med RGD Academy klæder vi dig på med nye kompetencer og værktøjer gennem skræddersyede læringsforløb for ledere og medarbejdere inden for områder, der understøtter vores strategi.

Vi giver optimale muligheder for at tilegne dig ny viden gennem læring og sparring med kolleger på tværs af kontorer og lokationer – og vi har en fælles vision om, at læring forpligter.

Bliv trainee i Martinsen

Vi har 21 trainees i Martinsen – og vi vil gerne have endnu flere.

Vi får brug for endnu flere dygtige og engagerede medarbejdere, der sætter pris på tal og paragraffer, og en god balance mellem arbejdsliv og fritid.

Vil du være med til at forbinde tal og mennesker?

Skyd karrieren i gang her

Praktikant og studentermedhjælper

Som praktikant eller studentermedhjælper hos Martinsen kommer du til at arbejde med små og mellemstore virksomheder.

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende praktikforløb eller studiejob, hvor antallet af dine arbejdstimer kan variere ugentligt og kan tilpasses dit studie.

Søg som praktikant

Søg som studentermedhjælper

Uopfordret ansøgning

Fandt du ikke den stilling, som du søger blandt vores ledige stillinger?

Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi er altid glade for at modtage ansøgninger, uanset om den er til en specifik stilling eller uopfordret.

Ansøg uopfordret

Opret jobagent

Opret en jobagent og bliv automatisk notificeret, når der er en ledig stilling, der matcher dine kriterier.

Opret jobagent

Få indblik i vores resultater, og hvordan vi gør en forskel

Martinsen er en virksomhed med mere end 270 medarbejdere fordelt på vores 11 kontorer rundt i landet.

Kernen i vores aktiviteter er at udarbejde regnskaber, revidere og rådgive virksomheder om, hvordan de udvikler deres forretning og skaber sund vækst.

Lær os bedre at kende