RevisorGruppen Danmark

RevisorGruppen Danmark er et nationalt samarbejde mellem 22 danske statsautoriserede revisionsfirmaer. Samarbejdet omfatter 68 kontorsteder spredt ud over hele Danmark og beskæftiger i alt cirka 1.600 medarbejdere, hvoraf 260 er statsautoriserede revisorer.

RevisorGruppen Danmark står for kvalitetssikring, intern undervisning og udvikling af produkter og metoder.

Gå til RevisorGruppen Danmark

PrimeGlobal

Vi er medlem af den internationale sammenslutning af uafhængige revisionsfirmaer – PrimeGlobal – og dermed i kontakt med hele verden. Igennem PrimeGlobal sikrer vi din adgang til eksperter i alle relevante lande kloden rundt.

På denne måde kan du få den information og den rådgivning, som du konkret har brug for, når du vender blikket ud. Dette gælder, hvad enten du ønsker at sælge varer eller tjenesteydelser eller udføre byggeopgaver på et udenlandsk marked. Overvejelser om etablering i udlandet, eksempelvis i form af en dattervirksomhed, kræver ligeledes en del information og assistance, som vi sikrer adgang til.

Opgaver af revisionsmæssig og skattemæssig art, der kun kan løses i det pågældende udland, løses af vores forbindelse og os i fællesskab. Derved sikrer vi dig den rigtige rådgivning.

Set fra den anden side af grænsen hjælper vi udenlandske virksomheder med at etablere sig i Danmark. Vi får ofte henvendelse om hjælp til at finde danske samarbejdspartnere til de udenlandske virksomheder. Vi sørger her for kontakt med vores danske kunder, og bidrager til fortsat udvikling af din virksomhed.

Gå til primeglobal.net