Revisorgruppen Danmark

 

Revisorgruppen Danmark er et nationalt samarbejde mellem 25 danske statsautoriserede revisionsfirmaer.

Samarbejdet omfatter 70 kontorsteder spredt ud over hele Danmark og beskæftiger i alt cirka 1.600 medarbejdere, hvoraf 260 er statsautoriserede revisorer.

Revisorgruppen Danmark står for kvalitetssikring, intern undervisning og udvikling af produkter og metoder. Samtidig lægges der vægt på, at de enkelte medlemsfirmaer er lokale, selvstændige, statsautoriserede revisionsfirmaer.

Læs mere om Revisorgruppen Danmark

Vores netværk af specialister giver faglig dybde og internationalt udsyn.

PrimeGlobal

 

Vi er medlem af den internationale sammenslutning af uafhængige revisionsfirmaer – PrimeGlobal – og dermed i kontakt med hele verden. Igennem PrimeGlobal sikrer vi din adgang til eksperter i alle relevante lande kloden rundt.

PrimeGlobal er en prisvindende sammenslutning af uafhængige revisions- og virksomhedsrådgivningsfirmaer bestående af mere end 300 meget succesrige medlemsfirmaer i over 100 lande. PrimeGlobals uafhængige medlemsfirmaer tæller i alt over 3.000 partnere, 28.000 ansatte og en samlet omsætning på over 3,9 milliarder USD.

Som en af ​​de tre største sammenslutninger af uafhængige revisionsfirmaer i verden tilbyder PrimeGlobal medlemsfirmaer et stærkt udvalg af tjenester og brancheekspertise til at imødekomme dine behov.

På denne måde kan du få den information og den rådgivning, som du konkret har brug for, når du vender blikket ud. Dette gælder, hvad enten du ønsker at sælge varer eller tjenesteydelser eller udføre byggeopgaver på et udenlandsk marked. Overvejelser om etablering i udlandet, eksempelvis i form af en dattervirksomhed, kræver ligeledes en del information og assistance, som vi sikrer adgang til.

Opgaver af revisionsmæssig og skattemæssig art, der kun kan løses i det pågældende udland, løses af vores forbindelse og os i fællesskab. Derved sikrer vi dig den rigtige rådgivning.

Set fra den anden side af grænsen hjælper vi udenlandske virksomheder med at etablere sig i Danmark. Vi får ofte henvendelse om hjælp til at finde danske samarbejdspartnere til de udenlandske virksomheder. Vi sørger her for kontakt med vores danske kunder, og bidrager til fortsat udvikling af din virksomhed.

Læs mere på primeglobal.net

Martinsen Revision yder rådgivning indenfor bl.a. moms, skatter og regnskab

Vi står klar til at hjælpe dig

Du kan altid kontakte os for høre mere om revision og regnskab.

Ring, skriv eller kig forbi til en snak om hvordan vi giver dig overblik over drift og udfordringer med regnskabet. Vi er altid klar til en uforpligtende snak.

Kontakt os her