Vi gør livet nemmere i danske virksomheder

Hos Martinsen gør vi livet nemmere i små og mellemstore virksomheder. Frigiver tid og overskud til kerneforretningen.

Vi ved, at der i små og mellemstore virksomheder er kort fra tanke til handling. At ejerlederen med skabertrang og handlekraft kan udnytte mulighederne i sin niche til at skabe sund vækst. Vi ved også, at hvis væksten skal fortsætte med at være sund, kræver det fremsynet forretningsudvikling og styr på tallene.

Det er her, Martinsen kommer ind.

Vi leverer rådgivning og revision via vores 270 medarbejdere. der hjælper mindre og mellemstore virksomheder fra vores 11 kontorer. Vi er mange nok til at kunne løfte komplekse opgaver effektivt. Og få nok til at være i øjenhøjde. Den, du taler med, er også den, der udfører arbejdet for dig.

Vores historie er din fordel

Martinsen blev etableret i 1940 af Henry Martinsen.

I 1940 præsenterede Henry Martinsen det første regnskabsmæssige facit og etablerede dermed den spæde start af det, vi i dag – og mange regnskaber senere – kender som Martinsen.

Vi er i dag det 9. største rådgivnings- og revisionsfirma i Danmark.

Se vores historiske milepæle

Vi er ikke som de andre - vi er revisionære

Vi er med på, det er lidt atypisk for revisorer at opfinde nye ord. Men vi er alligevel ret glade for revisionær. Det opsummerer nemlig vores tilgang og minder os om den værdi, vi stræber efter at levere til kunderne.

Revision. Visionær. Nær

Vi leverer merværdi til ejerledere i små og mellemstore virksomheder ved at supplere revision med modet til at være visionær. Vi har en veludviklet sans for nye forretningsmuligheder, som vi understøtter med solid rådgivning.

Hos Martinsen tror vi også på, at nærhed og lokal tilstedeværelse har værdi for vores kunder. At indsigt i vores kunders område, branche og forretning gør en positiv forskel.

Se hvordan vi er revisionære for dig

 

11 kontorer
270 medarbejdere
34 statsautoriserede revisorer

Kerneværdier

Vores værdier udtrykker vores kultur, vores holdninger og udmønter sig i vores handlinger og dialog. Båret af kerneværdierne arbejder vi proaktivt og engageret sammen med dig og din virksomhed.

Nærhed og lokal tilstedeværelse

Hos Martinsen gør vi en dyd ud af at være nemme få fat i. Vi svarer hurtigt på mail – eller på sms, hvis du foretrækker det. Din kontaktperson har desuden et bagland med 260 lige så tilgængelige kolleger på 11 lokale kontorer.

Vi er til at tale med - og få fat i

Kvalitet og effektivitet

Hos Martinsen balancerer vi en høj faglig standard og respekten for god revisorskik med ejerlederes berettigede ønske om et effektivt samarbejde.

Kvalitet rimer på effektivitet hos os

Troværdighed og tillid

Vi tror på, at ejerledere i Danmarks små og mellemstore virksomheder har behov for en rådgiver, de kan regne med og stole på.

Vi tror på ordentlighed er vigtigere end nogensinde

Vi står klar til at hjælpe dig

Du kan altid kontakte os for høre mere om revision og regnskab.

Ring, skriv eller kig forbi til en snak om hvordan vi hjælper dig med rådgivning og revision. Vi er altid klar til en uforpligtende snak.

Kontakt os her