Få kontrol med økonomien

Regnskabet er rygraden i din virksomhed, uanset størrelse og virksomhedsform.

Det er din virksomheds vigtigste værktøj til at holde styr på, hvor det reelt står til.

Regnskabet er nemlig dit reelle billede af din drift og udfordringer – baseret på tal. Og det har været vores kernekompetence siden vores start. Aktivitetsstyring, kapacitetsstyring, likviditetsstyring og finansstyring er grundstenene for en succesfuld økonomistyring og kontrol, og i sidste ende en stærkere bundlinje i din virksomhed.

 

Budgettet er din køreplan

Vi kan ikke spå, men vi kan beregne konsekvenserne af dine forventninger til virksomhedens fremtidige drift. Budgettet er din køreplan, der sætter tid og tal på din målsætning. Det beregner og beskriver de økonomiske muligheder for den kommende periode

Vi udarbejder budgetter og prognoser samt beregner konsekvenser ved dine påtænkte investeringer. På den måde får du mulighed for at tilpasse din virksomheds udvikling.

 

Årsregnskabet er din virksomheds udstillingsvindue

Din virksomheds klassificering definerer regelsættet for indlevering af regnskab.

Årsregnskabet er din virksomheds udstillingsvindue ud mod markedet, pengeinstitutter, investorer og samarbejdspartnere. Det giver gennemsigtighed og viser integritet.

Årsregnskab giver dig overblik over uregelmæssigheder i regnskabet og nye optimeringsmuligheder. Og den giver din virksomheds interessenter mulighed for at vurdere din virksomheds indtjeningsevne, kreditværdighed og robusthed.

Momsregnskab

Hvad skal der betales? Hvornår skal momsen indberettes og betales? Hvilke rubrikker skal udfyldes på indberetningen? Hvad kan fratrækkes? Kan vand- og el afgiften fradrages og med hvor meget?

Ved at overlade dette til os, behøver du ikke længere at bekymre dig om frister for momsindberetning og om der betales for lidt eller for meget.

Få hjælp her

Vi står klar til at hjælpe dig

Du kan altid kontakte os for at høre mere om revision og regnskab. Ring, skriv eller kig forbi til en snak om hvordan vi giver dig overblik over drift og udfordringer med regnskabet.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak.

Få styr på budgettet