Bæredygtighed er blevet et centralt fokusområde for virksomheder over hele verden. Det skyldes klima- og biodiversitetskrisen, og særligt i EU er der vedtaget en meget ambitiøs lovgivning, som ændrer den måde, virksomheder handler med hinanden.

De største virksomheder skal overholde en lang række ESG-krav fra EU, eksempelvis Corporate Sustainability Reporting Directive, hvilket tvinger de største virksomheder til at stille krav videre til deres leverandører i værdikæden. Mange SMV’er oplever allerede disse krav nu.

Som SMV er det vigtigt at være på forkant med dette, særligt hvis du handler med store virksomheder, eller hvis dine kunder gør. Derfor har vi i Martinsen købt os ind i et af landets førende konsulentfirmaer inden for bæredygtighedsrapportering og -rådgivning, SustainBusiness, som kan hjælpe dig videre på din virksomheds bæredygtighedsrejse.

Det skal være en god forretning at gøre verden til et bedre sted

ESG-konsulentydelser

Hos SustainBusiness arbejder vores ESG-rådgivere med kompetencer, viden og værktøjer inden for:

  • Bæredygtighedsstrategi
  • Analyse og indsigt
  • Uddannelse og kompetenceudvikling
  • ESG-rapportering
Lær SustainBusiness bedre at kende

Bæredygtighedsstrategi

Vi støtter dig og din virksomhed i bæredygtighedsrejsen, uanset om din virksomhed er ny inden for bæredygtighed eller allerede har taget de første skridt.

Vores tilgang er at tilbyde skræddersyede bæredygtighedsstrategier, der integrerer ESG-principperne med din eksisterende forretningspraksis og målsætninger. Med en kombination af projektledelse, forretningsudvikling og en dyb indsigt i bæredygtighedens mange facetter, hjælper vi dig med at udvikle en strategi, som skaber værdi for både planeten og bundlinjen.

Læs mere, hvordan du får kommerciel succes med din strategi
(linker til SustainBusiness)

Analyse og indsigt

Ønsker du dybdegående analyser, så du har overblik over de næste skridt?

Vi hjælper dig med en bred vifte af analyser, fx værdikædeanalyse, dobbeltvæsentlighedsanalyse, gap-analyser og produktlivscyklusanalyser mv.

Kontakt os for råd og vejledning
(linker til SustainBusiness)

Uddannelse og kompetenceudvikling

Oplever du også, at ESG kan være ganske uoverskueligt, og det kan være svært at komme i gang?

Du kan få skræddersyede uddannelsesforløb til både din ledelse og dine medarbejdere med henblik på at gøre arbejdet med ESG mere tilgængeligt og effektivt. Vi afholder også uddannelsesforløb for salgsorganisationer med det formål at skabe større sammenhæng mellem bæredygtighedsarbejdet og værditilbuddet.

Læs mere, hvordan vi klæder dine medarbejdere på til at omsætte strategi til handling
(linker til SustainBusiness)

ESG-rapportering

ESG-rapportering er lovpligtig for de største virksomheder, men det kan også være en mulighed for SMV’er. Det er afgørende, at du kan dokumentere, hvad du konkret gør med din virksomheds bæredygtighedsstrategi og kan bakke din rapportering op med data.

Vi hjælper jer med at sikre en troværdig og effektiv rapportering af din virksomheds bæredygtighedsindsats, som samtidig fungerer som et strategisk værktøj for både intern og ekstern kommunikation. Dette giver et solidt grundlag for at fremvise din virksomheds engagement og resultater inden for bæredygtighed.

Læs mere, hvordan ESG-rapportering kan danne grobund for reel forandring
(linker til SustainBusiness)

Vi står klar til at hjælpe dig

Skriv os en mail eller giv os et kald til en snak om ESG og bæredygtighed i din forretning. Det bæredygtige råd gør en forskel.

Kontakt os