I mere end 75 år har vi arbejdet med revision og rådgivning, og i den tid er verden blevet “mindre”, og en lang række virksomheder er blevet mere internationale. Derfor er vi medlem af revisororganisation PrimeGlobal – en international organisation, som giver os kontakt til hele verden, når din virksomhed vender blikket ud.

På denne måde kan du få den information og den rådgivning, som du konkret har brug for.

Forretning i udlandet

Uanset om virksomheden ønsker at sælge varer eller tjenesteydelser eller måske udføre byggeopgaver på et udenlandsk marked, så er det vigtigt at kende alle økonomiske og selskabsmæssige forhold.

Overvejelser om etablering i udlandet, eksempelvis i form af en dattervirksomhed, kræver ligeledes en del information og assistance, som vi sikrer adgang til.

Revision og skat

Opgaver af revisionsmæssig og skattemæssig art, der kun kan løses i det pågældende land, løses af vores samarbejde og os i fællesskab. Derved sikrer vi vores kunder den mest effektive rådgivning og adgang til eksperter globalt.

Vi ved, at vores svar og anbefalinger har afgørende betydning, hvilket også sikres via vores unikke samarbejde i PrimeGlobal.

Med vores unikke og stærke netværk i PrimeGlobal kan vi altid inkludere det ekstra aktiv, når du har overvejelser om international salg af varer og tjenesteydelser, international byggeprojekter/udførelse af byggeopgaver, etablering af selskab i udlandet og udenlandske selskaber, som ønsker etablering i Danmark.

Martinsen Revision yder rådgivning indenfor bl.a. moms, skatter og regnskab

Vi stå klar til at hjælpe dig

Du kan altid kontakte os for at høre mere om international moms og selskabsskat.

Ring, skriv eller kig forbi til en snak om skat og moms. Vi er altid klar til en uforpligtende snak.

Kontakt os her