Vores kerneværdier udtrykker vores kultur, vores holdninger og udmønter sig i vores daglige handlinger og dialog.

Vores seks værdier er vores retning for, hvordan vi arbejder. Arbejder sammen – med udgangspunkt i rådgivning, revision, regnskab og skat. Det er vores dna.

Vi er til at tale med - og få fat i

Hos Martinsen gør vi en dyd ud af at være nemme at få fat i. Vi svarer hurtigt på mail – eller på sms, hvis du foretrækker det. Din kontaktperson har desuden et bagland med 270 lige så tilgængelige kolleger på 11 lokale kontorer.

Vi tror på, at nærhed og og lokal tilstedeværelse har værdi for vores kunder. At indsigt i vores kunders område, branche og forretning gør en forskel.

I Martinsen er vi mange nok til at kunne løfte komplekse opgaver effektivt. Og få nok til at være i øjenhøjde. Den, du taler med, er også den, der udfører arbejdet for dig.

Kvalitet rimer på effektivitet

Hos Martinsen balancerer vi en høj faglig standard og respekten for god revisorskik med ejerlederes berettigede ønske om et effektivt samarbejde.

Den høje faglige kvalitet sikrer vi ved at bemande opgaverne med erfarne medarbejdere. Disse medarbejdere er faktisk også hovedårsagen til vores høje effektivitet. De nyeste digitale værktøjer bidrager naturligvis. Men det er menneskerne i Martinsen, der er hemmeligheden bag, at vi siden 1940 har leveret høj faglighed – effektivt.

Martinsen er forpligtet på god revisorskik gennem vores beskikkelse som statsautoriserede revisorer og medlemskabet af RevisorGruppen Danmark. Desuden er vores revisionsarbejde underlagt kvalitetskontrol via Erhvervsstyrelsen.

Endelig er vi medlem af den internationale sammenslutning af uafhængige revisionsfirmaer – PrimeGlobal – og dermed i sync med hele verden. Via PrimeGlobal sikrer vi vores kunder adgang til eksperter i alle relevante lande.

Ordentlighed er vigtigere end nogensinde

Hos Martinsen tror vi på, at noget så gammeldags som ordentlighed er vigtigere end nogensinde. Vedholdende ordentlighed og troværdig information.

Vi tror på, at ærlig øjenkontakt, faste håndtryk og ordholdenhed igennem generationer er vigtige komponenter i succeshistorien om Danmarks små og mellemstore virksomheder.

Vi tror på, at ejerledere i Danmarks små og mellemstore virksomheder har behov for en rådgiver, de kan regne med og stole på. Både når det går godt, og når det går knap så godt. Tillid hos kunderne er noget, vi stræber efter at gøre os fortjent til hver eneste dag.

Vi står klar til at hjælpe dig

Nærhed, effektivitet, tillid, kvalitet og troværdighed er med fra start i vores dialog.

Du kan altid velkommen til at kontakte os for høre mere om rådgivning, revision, regnskab og skat. Vi er altid klar til en uforpligtende snak.

Kontakt os her