Lønadministration er et komplekst område, som involverer mange følelser for den enkelte medarbejder.

Få kompetente lønkonsulenters hjælp til at administrere dine lønninger, så din virksomhed ikke er sårbar ved sygdom, ferie eller fratrædelser. Og dine medarbejdere er sikret rettidig og korrekt udbetalt løn.

Har du brug for hjælp i en kortere periode eller behov for en langsigtet løsning?

Skat, ATP, FerieKonto, pensionsordninger

Vi ordner din lønadministration, og kvalitetssikrer den.

Fra oprettelse af nye medarbejdere og inddatering af løngrundlag i lønsystemet til indberetning af feriepenge til FerieKonto, når en medarbejdere fratræder. Fra skat, ATP, og pensionsordninger til refusion ved sygdom og barsel.

Vi afstemmer mellem ERP-system og lønsystem, rådgiver og vejleder omkring lønspecifikke forhold, effektiviserer lønprocesser og sikrer overholdelse af lovgivningen på lønadministrationen. Vi træner lønbogholdere, og bidrager med sparring i forbindelse med implementering af nyt lønsystem.

I overensstemmelse med lovgivning og bestemmelser, og til tiden.

Fleksibelt, brugervenligt og tidsbesparende lønsystem

Vi arbejder i et af markedets mest komplette lønsystemer, som tilgodeser varierende behov for lønadministration. Fra grundlæggende lønadministration til digitalisering af din tidsregistrering.

Ved at anvende systemet kan dine medarbejdere indberette fx. tid, kørsel og udlæg via mobilen,

Det sikrer, at lønadministrationen slipper for at indsamle og indtaste oplysningerne fra dine medarbejdere og du har fuld kontrol over, hvem der indberetter og godkender.

Martinsen Revision yder rådgivning indenfor bl.a. moms, skatter og regnskab

Vi står klar til at hjælpe dig

Du kan altid kontakte os for høre mere om revision og regnskab.

Ring, skriv eller kig forbi til en snak om hvordan vi hjælper dig med din lønadministration. Vi er altid klar til en uforpligtende snak.

Kontakt os her