Historiske milepæle i Martinsen

Mange virksomheder har gennem årtier og generationer holdt fast i os som samarbejdspartner.

Et valg, som vi i al beskedenhed tror på baserer sig på tillid, viden og resultater, og det faktum, at vi faktisk oprigtigt interesserer os for de mennesker, vi arbejder for og med.

Det indebærer, at vi har opbygget en unik erfaring, viden og kompetence om alle økonomiske aspekter af en ejerledet virksomhed.

1940

Martinsen bliver grundlagt i Vejle af Henry Martinsen.

1950'erne

Henry Martinsen har en spirende forretning i et spirende erhvervsliv. Erhvervslivet bliver hjulpet godt på vej af nye muligheder for tilskud til virksomheder, der etablerer i arbejdskraftsrige egnsudviklingsområder og en skattelovgivning, der fremmer investeringslysten.

1960'erne

Henry Martinsen stifter bekendtskab med omsen på henholdsvis 9% og 12,5% i 1962. Og momsen på 10% i 1967. Fra at have pålagt oms på engrosledet bliver moms nu pålagt detailledet. Henry Martinsen skaber en solid forretning baseret på faglig dygtighed og stor arbejdsomhed. Og nyder godt af den optimisme og dynamik, som præger erhvervslivet. I 1969 overtager H. Martinsen Revisionsinstituttet i Vejle.

1970'erne

Henry Martinsen ansætter statsautoriserede revisor Jensen, og med ham i spidsen oplever virksomheden en kraftig vækst med en fordobling af antal medarbejdere. H. Martinsen er nu Vejles største revisionsfirma.

1980'erne

Næste generation af ejere tager over. Nu begynder omdannelsen af Martinsen fra en lokal til en regional revisionsvirksomhed. Martinsen bliver medejer af M. Vogt Nielsen i Kolding, og fra 1988 eneejer. Med kontoret i Kolding er det første uden for Vejle en realitet.

Vi er ejerlederens fortrukne rådgiver

1990

Vi viderefører idéen fra 1980'erne om et regionalt revisionsfirma. Ved en fusion med Revisorerne Grindsted I/S og Varde Revision- og Regnskabskontor kommer vi til Varde og Grindsted. Vi fejrer 50 års jubilæum.

1992

Vi er medstifter af RevisorGruppen Danmark - et nationalt samarbejde mellem 22 danske statsautoriserede revisionsfirmaer.

1993

Varde kontoret overtager Pro Revision og Rådgivning og fordobler sin størrelse. Herved lyder startskuddet for alvor til vores indtog i det vestjyske.

1995

Vi overtager Revisionskontoret i Vejen og etablerer os i byen.

1996

Vi overtager Asgreen og Partner I/S i Kolding.

1997

Vi etablerer kontor i Esbjerg ved overtagelse af NBC Revision.

Revision er mere end tal - for dig og for os.

2001

Vi køber Vejle Revision og Rådgivning.

2007

Nye tider! Efter 67 år siger vi farvel til H'et og bliver helt enkelt til Martinsen.

CMN Revision A/S Registreret Revisionsselskab slår sig sammen med Martinsen, og bliver til det nye kontor i Tørring.

2009

Vi indtager København og fusionerer med det københavnske firma Juul & Partnere, som skifter navn til Martinsen.

2011

Vi styrker vores internationale revisorsamarbejde, da IGAF Worldwide, Polaris International og Fidunion International fusionerer under navnet IGAF Polaris - i dag PrimeGlobal.

2014

Revision Aarhus bliver Martinsens nye kontor i Aarhus, og bliver en del af den regionale udvikling i en spændende periode.

2015

Vi etablerer os i Ringkøbing-Skjern Kommune med kontor i Skjern.

2017

Vi etablerer os med kontor i Odder. I tiden herefter bliver 3 Plus Revision i Odder og Dansk Revision Odder en del af Martinsen, og er nu en endnu stærkere medspiller i Odder og Aarhus Syd.

2020

Vi fejrer 80-års jubilæum. Medarbejderne markerer dagen coronavenligt rundt på kontorerne med kage, flag og bobler.

2 mænd og 1 kvinde holder møde om generationsskifte

Få indblik i vores resultater, og hvordan vi gør en forskel i dag

Martinsen er i dag en videnstærk virksomhed med mere end 270 medarbejdere fordelt på vores 11 kontorer rundt i landet.

Kernen i vores aktiviteter er at udarbejde regnskaber, revidere og rådgive virksomheder om, hvordan de udvikler deres forretning og skaber sund vækst.

Lær os bedre at kende