Covid-19 har ramt virksomheder i Danmark hårdt. De økonomiske konsekvenser ved covid-19 viser sig i stigende grad for dansk erhvervsliv og danske lønmodtagere. Danske virksomheder oplever likviditetsmæssige udfordringer.

Derfor er mange initiativer, hjælpeordninger og ekstraordinære tiltag fra myndighederne kørt i stilling de sidste måneder. Både for at mindske skaden, men også for at give virksomhederne det bedste grundlag for at komme på fode igen.

Hvilke hjælpepakker er der? Har min virksomhed ret til hjælpepakkerne? Hvordan søger jeg kompensationsordningerne? Er der forlængelse af betalingsfrister? Det kan være svært at holde overblik over indhold, ansøgningskrav og ansøgningsfrister i regeringens hjælpepakker.

Få overblik over regeringens hjælpepakker

Få overblik over kompensations- og finansieringsordninger og se, hvilke muligheder for støtte du har til din virksomhed i opdateret interaktiv matrix.

Matrix er senest opdateret den 01.09.2020.

Hent matrix her
Book et uforpligtende møde om salg af fast ejendom

Vi står klar til at hjælpe dig

Som virksomhedsejer har du mange tanker og spørgsmål vedrørende din virksomhed og fremtiden. Behovet er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, lige som der – afhængigt af den kommende tids udvikling – vil kunne dukke nye emner op.

Send os en mail eller giv os et kald til en snak om, hvis du mangler hjælp og rådgivning. Vi er altid klar til en uforpligtende snak.

Kontakt os