På denne informationsside har vi i Martinsen samlet med relevant materiale om coronainitiativer, hjælpepakker og ekstraordinære tiltag for at styrke små og mellemstore virksomheder. Vi følger udviklingen og arbejder med nye opslag i takt med, at de kommer.

Vi har ligeledes samlet gode råd til, hvad du som virksomhedsejer kan gøre brug af tiltag for at forbedre din likviditet, således at du afbøder effekten af den situation, vi befinder os i. Hvis du ikke finder svar her, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe i situationen.

Kompensations- og finansieringsordninger

Har du svært ved at holde overblik over hjælpepakker og kompensationsordninger?

Det kan være svært at holde overblik over indhold, ansøgningskrav og ansøgningsfrister.

Få dit overblik over kompensations- og finansieringsordninger og se, hvilken mulighed for støtte du har til din virksomhed. Eller kontakt os – vi står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Kompensationsordninger

Konkrete råd og god inspiration

Du finder her en række gode og konkrete råd til, hvordan du og din virksomhed forbereder og håndterer situationen om covid-19 bedst muligt.

Handel
Book et uforpligtende møde om salg af fast ejendom

Vi står klar til at hjælpe

Send os en mail eller giv os et kald til en snak om de nye regler for skat, moms, revision og regnskab.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om, hvad initiativer, hjælpepakker og de ekstraordinære tiltag som følge af covid-19-smittespredningen betyder for dig og din virksomhed.

Kontakt os