Covid-19 har ramt virksomheder i Danmark hårdt. De økonomiske konsekvenser ved covid-19/coronavirus viser sig i stigende grad for dansk erhvervsliv og danske lønmodtagere. Danske virksomheder oplever likviditetsmæssige udfordringer. Derfor er en række hjælpepakker og hjælpeordninger kørt i stilling.

På denne informationsside har vi i Martinsen samlet med relevant materiale om coronainitiativer, hjælpepakker og ekstraordinære tiltag for at styrke små og mellemstore virksomheder. Vi følger udviklingen og arbejder med nye opslag i takt med, at de kommer.

Vi har ligeledes samlet gode råd til, hvad du som virksomhedsejer kan gøre brug af tiltag for at forbedre din likviditet, således at du afbøder effekten af den situation, vi befinder os i. Hvis du ikke finder svar her, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe i situationen.

Kompensations- og finansieringsordninger

Har du svært ved at holde overblikket over hjælpeordningerne?

Mange initiativer, hjælpeordninger og ekstraordinære tiltag er strømmet ud fra myndighederne de sidste måneder. Og sådan fortsætter det uundgåeligt den næste tid.

Det kan være svært at holde overblik over indhold, ansøgningskrav og ansøgningsfrister.

Få dit overblik over kompensations- og finansieringsordninger og se, hvilken mulighed for støtte du har til din virksomhed. Eller kontakt os – vi står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Kompensationsordninger

Konkrete råd og god inspiration

Du finder her en række gode og konkrete råd til, hvordan du og din virksomhed forbereder og håndterer situationen om covid-19 bedst muligt.

Handel

Vi står klar til at hjælpe

Send os en mail eller giv os et kald til en snak om de nye regler for skat, moms, revision og regnskab.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om, hvad initiativer, hjælpepakker og de ekstraordinære tiltag som følge af covid-19-smittespredningen betyder for dig og din virksomhed.

Kontakt os