Driver du en lille eller mellemstor virksomhed? Har du ambitioner om at styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne gennem den grønne omstilling og cirkulær økonomi?

Hos SMV:Grøn kan din virksomhed søge om tilskud til investeringer, rådgivning eller en kombination heraf – med det formål at komme videre på den grønne rejse mod at reducere ressourceforbrug og affaldsmængder. Eller du kan søge tilskud, hvis din virksomhed har brug for nye kompetencer, færdigheder og viden på vejen mod din grønne omstilling.

Du har mulighed for at få op til 150.000 kroner fra tilskudspuljer

Du har mulighed for at søge op til 150.000 kroner i forskellige tilskudspuljer. Fx

1: SMV-Grøn - rådgivningsstøtte på op til 150.000 kr.

Få hjælp til at identificere og implementere cirkulær økonomi i din virksomhed fx redesign af produkter, services, processer og forretningsmodeller. Eller til at opbygge kapacitet og etablere partnerskaber, værdisamarbejder og netværk for en grønnere omstilling.

2: SMV-Grønne kompetencer - støtte på op til 60.000 kr.

Få hjælp til at styrke og udvikle dine bæredygtighedskompetencer. Få op til 60.000 kr. til undervisningsforløb og kompetenceløft for medarbejdere, ledere og / eller bestyrelse med en egenbetaling på 9.000 kr.

3: Skalering af den cirkulære økonomi i din værdikæde

Få tilskud til at skalere eller modne de cirkulære tiltag og forretningsmodeller i din virksomhed. Få op til 70.000 kroner - med mulighed for yderligere millionstøtte. Fokus er på cirkulær økonomi og innovation i værdikæden.

Tilskudspuljerne er åbne frem til den 8. maj 2024.

Læs mere om puljer, kriterier og ansøgningsproces for at få adgang til mange tilskudsmidler.

Læs mere her

 

Vi står klar til at hjælpe

Det gode bæredygtige råd gør en forskel.

Kontakt os