Martinsen Revision yder rådgivning indenfor bl.a. moms, skatter og regnskab

Forårsudgaven af FACIT omhandler følgende emner:

  • Afgiftslempelse ved familiegenerationsskifte
  • Revisors erklæringer – forskelle og ligheder
  • Brug af sociale medier – hvor går grænsen?
  • Omvendt momsbetalingspligt

God læselyst!

Martinsen Revision - Få opdateret moms og skatteinformation på martinsen.dk

Hent publikationen FACEIT - marts 2016

Formålet med publikationen “FACIT marts 2016” er at give dig seneste nyt fra din revisor. Udgivelsen er en del af Martinsens publikationer, og omfatter udgivelser hvor vi giver en grundig behandling af faglige emner af forskellig karakter.

Få den fulde publikation

Indhold i publikationen FACIT marts 2016

Afgiftslempelse

Sammen med de såkaldte blå partier har regeringen indgået en finanslovsaftale om at lempe vilkårene for generationsskifte i erhvervslivet.

Den lille forskel

På næsten alle områder i livet er der små forskelle, der kan have stor betydning, og de kan endda være svære at forstå. Revisors erklæringer er ingen undtagelse. Der er således ikke færre end 4 erklæringstyper, som kan sættes på årsrapporter (og andre talmæssige opstillinger), og disse udtrykker forskellige grader af den overbevisning, revisor har fået ved en kontrol af et regnskab.

Sociale medier - lidt om medarbejdernes brug

Mange arbejdstagere er i dag på Facebook og/eller Twitter, har en LinkedIn-profil eller lignende og er i det hele taget aktive på de sociale medier. Er der en grænse for, hvad man som arbejdstager må anvende sin sociale profil til i relation til arbejdsgiver?

Omvendt momsbetalingspligt

Ud over pligten til at afregne momsen korrekt medfører den omvendte betalingspligt også visse administrative forpligtelser, som både sælgere og købere bør være opmærksomme på.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyt fra Martinsen Rådgivning & Revision og bliv opdateret med nyheder inden for revision, skat, moms og rådgivning.

[activecampaign form=1]