Salg af fast ejendom er fritaget for moms – i de fleste tilfælde.

Som med alt andet er der regler og undtagelser. Når du skal vurdere, om du skal afregne moms ved salg af fast ejendom, skal du tage stilling til flere forhold.

Find ud af, om du skal betale moms.

Få adgang til e-bogen ”Moms ved salg af fast ejendom 2024”

Udfyld formularen og få tilsendt vores e-bog med de opdaterede skatte- og momsregler ved salg af fast ejendom. Det tager kun et øjeblik at få adgang til e-bogen, som hjælper dig med at undgå de mange faldgruber, så du i stedet opnår så hensigtsmæssig en økonomisk situation som muligt.


Er du en momspligtig person?

Når du skal vurdere, om du skal afregne moms ved salg af fast ejendom, skal du tage stilling til:

  • om sælger er en momspligtig person
  • om der er tale om salg af en byggegrund eller en ny bygning
  • om der er tale om en virksomhedsoverdragelse m.m.

Med vores publikation ‘Moms ved salg af fast ejendom 2024’ kan du i ro og mag dykke ned i de komplicerede regler om moms ved salg af fest ejendom for 2024 og finde ud af, hvorvidt du og dit salg er påvirket.

Indhold i publikationen

Erhvervsmæssigt (momspligtigt) salg

Salg af byggegrunde

Salg af bygninger

Salg af rettigheder over fast ejendom

Salg af andele, aktier mv. over fast ejendom

Virksomhedsoverdragelse

Momsfradragsret

Få hjælp til reglerne

Ved handel med fast ejendom er der typisk meget store beløb  involveret. Manglende fokus på de momsmæssige forhold kan derfor få stor og i mange tilfælde helt afgørende betydning for et byggeprojekts rentabilitet.

Hos Martinsen ved vi, at tryghed og gennemsigtighed er vigtigt hele vejen igennem. Derfor kan du altid booke et gratis og uforpligtende møde med en af vores rådgivere, til en snak omkring din konkrete situation – uanset hvor i processen du er – og vores rådgivere sparrer gerne om din momssituation. Ring, skriv eller kig forbi til en snak om, hvordan vi hjælper dig bedst muligt.

Kontakt os