Med startskuddet til 2020 bød vi velkommen til et nyt ansigt i ejerkredsen. Statsautoriseret revisor Andy Philipp Gøttig (37) har siden august 2018 været at finde på vores kontor i Kolding. Den 1. januar 2020 indtrådte han som partner i Martinsens ejerkreds, som dermed tæller 22 statsautoriserede revisorer.

Andys uddannelsesbaggrund er HA i 2007, cand.merc.aud i 2013 og statsautoriseret revisor i 2015. På det praktiske plan har karrieren budt på 13 år i branchen, først hos EY og efterfølgende hos Martinsen.

Ny partner i Martinsen │ Andy Phillip Gøttig

– Det har været en fornøjelse at komme til Martinsen. Jeg er hurtigt gledet ind i virksomheden og vores kundenetværk. Her sætter jeg en stor ære i at bringe regnskab og tal i øjenhøjde, så kunderne får en her-og-nu-værdi af de kompetencer og den rådgivning, som jeg byder ind med, siger Andy Philipp Gøttig og fortsætter:

– Og den facon har vist sig at være et godt match til de virksomhedsledere og regnskabsansvarlige, som jeg har mødt her i og omkring Kolding, men også i Aarhus, på Fyn og på Sjælland.

Andys faglige styrker indenfor rådgivning og revision tager primært sigte mod små og mellemstore virksomheder på tværs af brancher og landsdele.

– I mit daglige arbejde har jeg konstant fokus på den løbende kundekontakt og at være en aktiv del af opgaveløsningen for kunden. Det giver en god indsigt i kundens virksomhed og et godt grundlag for en dialog hele vejen rundt om virksomheden, slutter Andy Philipp Gøttig.

Andy bor i Kolding med sin kone og to børn.