Vi forbinder tal og mennesker - job i Martinsen

Som ejerledet virksomhed kan du få 50% i tilskud til finansiering af en privat rådgiver, der hjælper dig og din virksomhed med at strømline processerne og øge virksomhedens værdi.

Formålet med rådgiveren tager afsæt i dit konkrete behov.

 

Få op til 100.000 kr. til en udviklingsplan

Tilskuddet bliver givet til strategisk rådgivning, analyse og indsamling af viden til at professionalisere din virksomhed gennem en nedskreven udviklingsplan.

Planen kan handle om, hvordan du holder din virksomhed opdateret og relevant i forhold til fremtidens marked. Den kan handle om, hvilke initiativer det kræver, eller hvad det koster. Den kan handle om organisation og ledelse og, hvilke medarbejderressourcer du skal bruge for at nå i mål med dine planer.

Det kan være strategi, forretningskoncepter, drift, processer, markedsføring og kunderejser og -relationer. Du bestemmer retningen.

 

Hvad er kravene for at ansøge tilskud?

For at deltage skal din virksomhed:

  • være ejerledet
  • have et dansk CVR-nr.
  • have 3-50 ansatte i virksomheden
  • have eksisteret i minimum 3 år

 

Tilskuddets størrelse

Ved deltagelse får din virksomhed 50% i tilskud til køb af den private rådgivning. Du kan modtage helt op til 100.000 kr. i tilskud.

Der er et deltagergebyr på 5% af rådgiverkøbet.

 

Ansøgning

For at benytte tilbuddet, skal du udfylde en ansøgning.

Programmet løber frem til oktober 2022, og er den del af smv PRO, som er drevet af bl.a. Danmarks seks Erhvervshuse og SMVdanmark.

Book et uforpligtende møde om salg af fast ejendom

Vi står klar til at hjælpe dig

Send os en mail eller giv os et kald til en snak om dine muligheder for at få op til 100.000 kr. til en udviklingsplan til din virksomhed.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak.

Kontakt os