De generelle covid-19 hjælpepakker ophører 1. juli 2021 og bliver erstattet af nye ordninger målrettet udsatte erhverv. Regeringen og et bredt flertal af Folketingets partier er nået til enighed om en erhvervs- og sommerpakke, der skal understøtte turisme- og oplevelsesindustrien.

 

Faste omkostninger

Fra 1. juli og tre måneder frem kan virksomheder med en omsætningsnedgang på mindst 45 procent få økonomisk støtte til at dække omkostninger.

Ordningen baserer sig på den eksisterende trappemodel, der starter med en kompensationssats på 55 procent ved en omsætningsnedgang på 45 procent.

 

Selvstændige

Der vil også være hjælpeordning for selvstændige, der har haft nedgang i omsætning og er gået ned med ligeledes 45 procent, kan de frem til udgangen af september få kompenseret 90 procent af deres omsætningstab.

For selvstændige med ansatte vil kompensationen maksimalt være 33.000 kroner pr. måned.

For øvrige selvstændige vil kompensationen maksimalt være 30.000 kroner for juli og august og 20.000 kroner i september.

 

Selvstændige ramt af forbud mod at holde åbent

Selvstændige ramt af forbud mod at holde åbent, og som ikke har nogen omsætning, vil kunne få kompenseret 100 procent af deres omsætningstab, men med tilsvarende beløbsgrænser.

 

Læs hele rammeaftalen

Book et uforpligtende møde om salg af fast ejendom

Vi står klar til at hjælpe dig

Send os en mail eller giv os et kald til en snak om, hvad de nye kompensationsordninger betyder for dig og din virksomhed.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om rådgivning, skat, revision og regnskab.

Kontakt os her