Karina Boldsen

Bestyrelsessalon med AROS BOARD

Til salonen drøfter vi dine ambitioner og bestyrelsesmuligheder, og hvordan bestyrelsesuddannelsen hos AROS BOARD kan klæde dig på til det professionelle og værdiskabende bestyrelsesarbejde og være springbrættet til den første bestyrelsespost.

Vi hjælper dig med at afdække de spidskompetencer, du skal bringe i spil i bestyrelseslokalet, så du er klar til næste skridt på din bestyrelsesrejse.

Til salonen gennemgår statsautoriseret revisor og partner Christian Holm den skattemæssige håndtering af indtægterne ved bestyrelses- og konsulentarbejde. Ved gennemgangen af den skattemæssige behandling af bestyrelses- og konsulenthonorar gennemgår vi bl.a. de særlige regler for, hvornår honorarerne er virksomhedsindkomst, og hvornår de er A-indkomst. Ved forkert behandling af bestyrelseshonorar er der risiko for dobbeltbeskatning, og til salonen ser vi på, hvordan du undgår den situation.

Bestyrelsessalonen bliver faciliteret af Karina Boldsen, stifter af AROS BOARD, der deler ud af viden og egen erfaring fra sine mange år med professionelt bestyrelsesarbejde.

 

Tilmeld dig

Seminaret koster 300 kr. inkl. moms.
Tilmeldingen lukker 5. januar 2024, kl. 12.00

Prisen er inkl. et eksemplar af bogen “De 7 trin – version 2”. Bogen udleveres til salonen.

Tilmeld dig her

DATO: Tirsdag den 9. januar 2024
TIDSPUNKT: kl. 16.00 - 18.30
STED: Dandyvej 3 B, Vejle

Program

VELKOMST og introduktion til et glas bobler, kaffe og lidt sødt

INDLÆG:

  1. Hvordan kickstarter du din bestyrelseskarriere?
    v/ Karina Boldsen, professionel bestyrelsesmedlem og virksomhedsejer
  2. Den skattemæssige håndtering af indtægterne ved bestyrelses- og konsulentarbejde
    v/ Christian Holm, statsautoriseret revisor og partner, Martinsen

SPØRGSMÅL og afrunding i plenum

NETVÆRK og tapas

Kort om indlægsholder

Karina Boldsen, professionelt bestyrelsesmedlem

Karina Boldsens erhvervsbaggrund favner bredt med stillinger som bl.a. HR-direktør i Vestas, HR-chef i Salling Group, kommerciel direktør i Solitwork samt Dealer hos SparNord. I dag er Karina stifter og ejer af bestyrelsesnetværket AROS BOARD, rådgivningsvirksomheden Karina+ samt ledernetværket 24H For Executives.

Ved siden af sit selvstændige hverv arbejder hun aktivt i 17 bestyrelser og 2 advisory boards som professionelt bestyrelsesmedlem. Hun er forfatter af ”De 7 Trin – version 2” – en praktisk manual til bestyrelsesarbejdet.

Tilmeld dig

Seminaret koster 300 kr. inkl. moms.
Tilmeldingen lukker 5. januar 2024, kl. 12.00

Prisen er inkl. et eksemplar af bogen “De 7 trin – version 2”. Bogen udleveres til salonen.

Tilmeld dig her