Værsgo’ – her er arbejdsmanualen til den aktive bestyrelse

At indgå som et aktivt medlem i en bestyrelse bidrager positivt til din individuelle udvikling og karriere.

Arbejdsmanual til den aktive bestyrelse - De 7 Trin, version 2

Men dit ansvar i bestyrelsen kræver både viden, erfaring og værktøjer til at løfte det praktiske arbejde i bestyrelseslokalet.

Du finder nøglen til dit operationelle bestyrelsesarbejde i De 7 Trin med Karina Boldsen og Søren Christiansen, som i uge 32 udkommer i version 2.0.

Manualen er et praktisk redskab til det aktive og værdiskabende bestyrelsesarbejde i den frivillige bestyrelse, startups, SMV, børsnoteret virksomhed eller for ejerlederen.

Ud over brugbare værktøjer, modeller, spørgeskemaer og tjeklister indeholder manualen flere inspirationsartikler. Afhængigt af din erfaring, din rolle og dine aktuelle udfordringer kan du bruge de trin i manualen, som er relevant for dig.

 

Særlig fokus på ESG-agenda og nyeste anbefalinger for god selskabsledelse

I 2. udgave af De 7 Trin er fokus særligt rettet på ESG-agendaen, hvor du igennem 40 siders artikelsamling får viden, information og gode råd til, hvordan ESG og bæredygtighed kommer endnu mere på dagsordenen – både i bestyrelsen og i virksomheden.

I den nye udgave finder du de nyeste anbefalinger for god selskabsledelse, virksomhedens purpose, det strategiske arbejde samt en mere dybdegående evaluering af bestyrelsens sammensætning og arbejde.

Vores egen statsautoriseret revisor og partner Lars Greve Jensen kommer i manualen med inspiration til, hvordan du bidrager til en effektiv og vellykket proces i en virksomhed, som står overfor et ejer- eller generationsskifte.

Alt det kan du fordybe dig i, når bogen udkommer i uge 32.

Vi fejrer boglanceringen sammen med Karina Boldsen, AROS BOARD og andre til en reception. Du er velkommen til at tage en ven eller kollega med.

Bogreception

Tilmelding

Dato: torsdag den 24. august 2023
Tid: kl. 15.00 – 17.00
Sted: restaurant Tangkroen, Dalgas Avenue 54, Aarhus

Tilmelding kan kun ske på nedenstående link.

Tilmeld dig

Program og deltagergebyr

Program:

  • Velkomst
  • Kort indlæg om De 7 trin – version 2
  • Netværk til bobler/vin og tapas.

Deltagerpris er 300 kr. (inkl. moms). Deltagergebyret dækker et personligt signeret eksemplar af De 7 trin – version 2.