Karina Boldsen

I Danmark er der over 40.000 bestyrelser, og i dem har cirka 41% af alle bestyrelser en familierelation i bestyrelsen, typisk til direktøren. Vi ser, at tidligere tiders (nogle gange reaktive) familiebestyrelser, hvor kvalifikationen var en nær relation til ejeren, i stort omfang er ved at blive erstattet af såkaldte professionelle bestyrelser.

I dag er bestyrelsesarbejdet komplekst. I dag er opfyldelse af lovgivning en basal hygiejnefaktor for bestyrelsen, og den kan i langt større grad anvendes både proaktivt og til strategisk udvikling af forretningen i en kompleks hverdag.

Vi har inviteret erhvervskvinden og professionelt bestyrelsesmedlem Karina Boldsen, som tager os med op i helikopteren, når vi sammen kigger på organisationen oppefra og gennem bestyrelsen på et 2-timers seminar.

 

Hvordan skaber bestyrelsen værdi for både ejer, ledelse og den øvrige organisation?

Vi kigger på bestyrelsens funktion, opgaver og ansvar, og vi dykker ned i det professionelle og værdiskabelse bestyrelsesarbejde og drøfter, hvordan bestyrelsen arbejder værdiskabende over for både ejer, ledelse og den øvrige organisation.

Her kommer Karina rundt om:

  1. Hvad får du ud af en professionel bestyrelse?
  2. Hvordan kan du strukturere bestyrelsesarbejdet, så det skaber mest mulig værdi for organisationen?
  3. Hvordan sammensætter og rekrutterer du til en værdiskabende bestyrelse?

Med fem cases fra virkeligheden konkretiserer Karina, hvordan virksomheder arbejder fra bestyrelseslokalet til mærkbar implementering i driften.

 

Tid og sted

Tirsdag den 14. marts 2023
kl. 16.00 – 19.30 (ca.)
Alfa Bryghus & Brasserie, Vestergade 4A, Vejen

 

De 7 Trin

På seminaret får du dit eget eksemplar af ‘De 7 Trin – en manual til bestyrelsesarbejde i praksis’.

 

Betaling

Deltagergebyr: 795,- kroner

Deltagergebyret for eventet dækker middag og Karina Boldsens manual ‘De 7 Trin’. Deltagergebyret er inkl. moms. Du får tilsendt faktura til din tilmeldingsmail.

Kort om indlægsholder

Karina Boldsen, professionelt bestyrelsesmedlem

Karina Boldsens erhvervsbaggrund favner bredt med stillinger som bl.a. HR-direktør i Vestas, HR-chef i Salling Group, kommerciel direktør i BI-virksomheden Solitwork samt Dealer hos SparNord.

Karrierevejen tog for alvor en drejning, og i dag er Karina stifter og ejer af bestyrelsesnetværket AROS BOARD, rådgivningsvirksomheden Karina+ samt ledernetværket 24H For Executives.

Ved siden af sit selvstændige hverv arbejder hun aktivt i 17 bestyrelser og 2 advisory boards som professionelt bestyrelsesmedlem. Medforfatter af ”De 7 Trin – en manual til bestyrelsesarbejde i praksis”.

Program

Kl. 16.00 – 16.10: Indskrivning og lidt lækkert til ganen

Kl. 16.10 – 18.00: Se din virksomhed oppefra – ikke indefra
v. Karina Boldsen, professionelt bestyrelsesmedlem og erhvervskvinde

Kl. 18.00 – 18.10: Spørgsmål og afrunding

Kl. 18.15 – 19.30: Middag og netværk på Alfa Bryghus & Brasserie, hvor vi får serveret Alfa’s ølgryde.

"Jeg sidder ikke i en bestyrelse. Jeg arbejder i den! Og dét kan mærkes."
- Karina Boldsen, professionelt bestyrelsesmedlem