Opdateret 17.06.2020

Regeringen vil indfase betalingsfristerne på A-skat, AM-bidrag og moms langsommere end planlagt. Det sker for at forbedre virksomhedernes likviditet under coronakrisen og sikre danske job.

Forlængelse af betalingsfrister:

 

A-skat og AM-bidrag

Danske virksomheder skal vende mere lempeligt tilbage til de normale betalingsfrister for A-skat, AM-bidrag og moms, end det ellers var planen.

Den nye håndsrækning skal være med til at sikre, at danske virksomheder og lønmodtagere kommer så sikkert som muligt gennem den nuværende økonomiske krise.

Konkret foreslår regeringen, at betalingsfristerne for A-skat og AM-bidrag for august, september og oktober udskydes med hhv. 4½, 5½ og 6½ måned.

Se nye udskudte frister for A-skat og AM-bidrag

 

Moms

Regeringen foreslår, at de forlængede betalingsfrister for de store virksomheders moms udskydes med 15 dage for afregningen for juli og 7 dage for afregningen for august.

Dertil vil momsperioderne for 3. og 4. kvartal for mellemstore virksomheder blive lagt sammen, og betalingsfristen udskydes dermed til 1. marts 2021.

Se nye udskudte frister for moms

Book et uforpligtende møde om salg af fast ejendom

Vi står klar til at hjælpe dig

Send os en mail eller giv os et kald til en snak om, hvordan du udskyder afregningen af A-skat og AM-bidrag uden renter for din virksomhed.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om rådgivning, skat, revision og regnskab.

Kontakt os her