For Michelin-kokken Wassim Hallal, som ejer Michelin-restauranten Frederikshøj i Aarhus, er det noget helt særligt, når han den 20. december 2023 uddeler julehjælp til socialt udsatte. I år får socialt udsatte familier, et børnehjem og et opholdssted glæde af julehjælpen.

Stjernekokken bag Michelin-restauranten Frederikshøj, Wassim Hallal, har i en årrække uddelt julehjælp til socialt udsatte familier, som har brug for en håndsrækning til at komme igennem julen. En julehjælp, som Martinsen har støttet med et økonomisk bidrag.

 


Foto: Michelin-kokken Wassim Hallal (th) og Søren Anthon Pedersen

 

– Vi har i år valgt at holde traditionen i hævd og lave vores julehjælpsarrangement. I år er den udvidet, så vi udover at hjælpe udsatte familier, der søger direkte til os, også hjælper anbragte familier, et børnehjem samt et safehouse. På denne måde synes vi, at vi rammer endnu bredere, siger direktør Jeppe Lund af Restaurant Frederikshøj.

– Sidste år gjorde sponsorater det muligt at støtte 150 udsatte familier. I år har Martinsen sammen med andre samarbejdspartnere igen bidraget, så et stort antal socialt udsatte familier, et børnehjem og et opholdssted får del i Wassims julehjælp, siger statsautoriseret revisor og partner Søren Anthon Pedersen og fortsætter:

– Julen er en glædens tid, men desværre ikke for alle. Vi bliver meget berørt af de beretninger, vi får år efter år. Det tænder en stor lyst til at støtte sådant et hjertevarmt initiativ og gøre en forskel for disse mennesker, som har færre ressourcer end de fleste.

Wassim Hallal og Frederikshøj uddeler julehjælpen den 20. december 2023.

Kontakt

Søren Anthon Pedersen

Kort om Søren:
Jagt kræver fuld fokus - ligesom når jeg rådgiver. Med det bedste ved at gå på jagt, er... Læs mere om Søren