I november 2017 blev 3 Plus til Martinsen. I november 2018 blev Dansk Revision Odder til Martinsen. Ny flytter vi sammen på ny adresse på Banegårdsgade 2, 1. sal i Odder.

– Det er vores klare ambition, at fortsætte som en af lokalområdets stærkeste rådgivning- og revisionspartner, hvor vi med nærhed og lokal tilstedeværelse skaber værdi for vores kunder. Og med indsigt i vores kunders område, branche og forretning gør en forskel, siger Erling Brødbæk, statsautoriseret revisor fra Martinsen.

Martinsen er siden sin start, for 79 år siden, vokset til at være et af de større rådgivnings- og revisionsfirmaer, netop ved at udvikle sig sammen med sine kunder. Siden 2014 har Martinsen haft kontor i Aarhus, og har et solidt fodfæste i lokalområdet.

– Den position vil vi gerne videreudvikle, og sammenlægning med 3 Plus Revision og Dansk Revision i nye større lokale giver os endnu bedre mulighed for, at vi i Martinsen kan servicere vores kunder i lokalområdet fra en central lokation, herunder Aarhus Syd, med stærke løsninger og kompetent rådgivning, slutter Erling Brødbæk.

Vi står klar til at hjælpe dig

Ring, skriv eller kig forbi til en snak om rådgivning, revision, regnskab, skat og moms.

Vi står klar til at hjælpe dig med rådgivning og revision i Odder og Aarhus Syd.

Kontakt os her