Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at statsautoriseret revisor Mike Bork Jun pr. 1. februar 2024 er ansat til at supplere og være med til at videreføre den positive udvikling, som Martinsens kontor i Odder har gennemgået de seneste år under Erling Kirk Brødbæks ledelse.

Mike er en erfaren og engageret rådgiver inden for små og mellemstore virksomheder. Han har en værdifuld erfaring fra nogle af Danmarks største revisionshuse, senest fra PwC Aarhus, hvorfra han bringer både kompetencer og lokalkendskab til at styrke vores position som den foretrukne rådgiver for ejerledere i små og mindre virksomheder.

Med ansættelsen af Mike sikrer vi, at kontoret i Odder fortsat vokser under ledelse af Erling og Mike.

 

Foto: Mike Bork Jun (tv) og Erling Kirk Brødbæk (th)

 

Mike bor i Hundslund sammen med sin kone, og nyder fra tid til anden at gå en runde på den lokale golfbane. Det er et ønske om at komme tættere på nærområdet, fortsat at gøre en forskel for ejerledere i SMV-segmentet og være mere involveret i beslutningerne, der er så stærkt, at han fra 1. februar er blevet en del af Martinsen.

Mike træder ind i ledergruppen på vores kontorer i Aarhus og Odder. I tæt samarbejde med de øvrige statsautoriserede revisorer på begge kontorer vil han fortsætte den fokuserede indsats i at fastholde og styrke vores position som en pålidelig revisionspartner og rådgiver for ejerledede virksomheder i Øst- og Midtjylland.

Vi glæder os til vores fortsatte vækst og udvikling sammen med Mike, som en værdifuld del af vores team.