Huset bliver opført af Bagger-Sørensen Invest A/S og bliver 4.500 m² stort med en meget prominent placering lige overfor BILKA og med stor synlighed fra både E45 og Horsensvej. Huset forventes indflytningsklar medio 2021.

 

Alt i et hus, når det handler om rådgivning

Bygningen kommer til at huse kendte virksomheder, der alle i en eller anden grad, arbejder med rådgivning. Her bliver tale om ’alt under et tag’, når det handler om ekspertise inden for revision, bank, advokat og ejendomsmægler-branchen.

Sammen med virksomhederne Colliers, Handelsbanken og Skov Advokater flytter vi således ind med tilsammen 100 medarbejdere og dækker første, anden og tredje sal i det i alt 4.500 m² store hus, hvor allerede 70% er udlejet inden vi går i jorden. Huset er tegnet af ERIK Arkitekter og opføres i højeste kvalitet ude og inde.

De bedste tilkørsels- og parkeringsforhold for kunder og personale

– Der er flere bevæggrunde til, at vi hurtigt valgte at sige ja-tak til at flytte.

De væsentligste er, at vi gerne vil kunne tilbyde kunder og personale de bedste tilkørsels- og parkeringsforhold samt tidssvarende lokaler i et spændende byggeri af høj kvalitet.

At disse samtidig har den bedste beliggenhed i Vejle, gjorde valget enkelt, siger Brian Christensen, statsautoriseret revisor i Martinsen.

– Kundernes behov ændrer og udvikler sig løbende. Det samme gør Handelsbanken for at skabe endnu bedre kundeoplevelser. Vi glæder os til at blive samlet på en etage i lækre nye lokaler, i et hus sammen med andre spændende virksomheder. Med den nye placering er det den personlige service, der er i fokus i vores nye filial. Målet er at skabe en moderne filial, der imødekommer vores kunders behov for den gode service og tilgængelighed, udtaler Lars Hoffmann, direktør i Handelsbanken Vejle.

 

100.000 biler om dagen på E45

Den prominente placering, med stor synlighed fra både E45 og Horsensvej, gør lejemålene ekstra attraktive. Specielt set i lyset af, at alle virksomheder får sit navn og logo på facaden, så det ses fra både E45 og Horsensvej. Vi nærmer os 100.000 biler om dagen på E45.

 

Vi gerne vil kunne tilbyde kunder såvel som personale de bedste tilkørsels- og parkeringsforhold samt tidssvarende lokaler i et spændende byggeri af høj kvalitet.
− Brian Christensen, statsautoriseret revisor og partner

 

Den centrale placering gør også, at man indenfor 45 minutter når en million mennesker – det være sig kunder såvel som medarbejdere. Det nye hus får ydermere rigeligt med parkeringspladser lige ved døren.

”Vi har i en periode været på udkik efter et nyt domicil, som matcher vores firmaprofil. Sammen med Bagger-Sørensen Invest har vi fundet en rigtig god løsning. Vi får en stor synlighed, optimale adgangs- og tilkørselsforhold fra nord og syd, fine parkeringsmuligheder samt ikke mindst et nyt inspirerende kontormiljø, som samler vores ansatte på samme etage. Vi glæder os rigtig meget til byde vores kunder velkommen i de nye omgivelser”, siger Torben Bang fra SKOV Advokater.

 

Fælles konference- og kantinefaciliteter giver muligheder

”Vi har igennem længere tid oplevet at vore kunder og ansatte i stigende grad ser hele Trekantområdet og Horsens som ét samlet område. Det er også et område, som vi fra Colliers i Vejle igennem mange år har set og betjent som ét marked, naturligvis med hensyntagen til lokale forskelle. Derfor passede det os godt, da vi fik muligheden for at få en placering tæt på motorvejen, og samtidig blive en del af et hus med andre rådgivere og med gode fælles faciliteter til gavn for både kunder og ansatte”, udtaler René Neesgaard, direktør i Colliers.

I stueetagen opføres et fælles konference- og kantineområde, der åbner op for fælles madordning, netværksmøder samt alle de muligheder for samarbejde og synergieffekter, der ligger i at have fælles adresse.