En blæsende og iskold februardag sidste år tog Martinsen sammen med NordHusets øvrige beboere, byens borgmester og bygherres direktør det første spadestik til det nye domicil.

Nu står huset færdigbygget og den 28. maj 2021, efter 35 år på Gunhilds Plads i midtbyen, flytter Martinsen til nye og moderne lokaler. Huset er opført af Bagger-Sørensen Invest A/S og er 4.500 m² stort med en meget prominent placering lige overfor BILKA og med stor synlighed fra både E45 og Horsensvej.

 

Bedre rammer for samarbejde

– Der er flere bevæggrunde til at vi flytter. Vi har behov for mere plads, bedre rammer for samarbejde og lettere adgang for kunder og kolleger, siger statsautoriseret revisor og partner Brian Christensen.

– Med en placering mod E45, hvor over 100.000 biler hver dag passerer forbi, får vi ikke bare den bedste beliggenhed med stor synlighed i Vejle. Vi får også optimale adgangs- og tilkørselsforhold fra nord og syd, fine parkeringsmuligheder og ikke mindst et nyt inspirerende kontormiljø for vores ansatte, fortsætter Brian Christensen.

NordHuset kommer til at huse kendte virksomheder, der alle i en eller anden grad, arbejder med rådgivning inden for finansiering, jura og investeringer.

Her bliver der tale om ’alt under et tag’, når det handler om ekspertise inden for revision, bank, advokat og ejendomsmægler-branchen.

I bygningens stueetage er opført fælles konference- og kantineområde, der åbner op for fælles madordning, netværksmøder samt alle de muligheder for samarbejde og synergieffekter, der ligger i at have fælles adresse.

– Vi glæder os til at udnytte de mange synergier, der er ved at være en del af et større fællesskab. Ikke mindst glæder vi os til at byde kunder og samarbejdspartnere velkommen på vores nye adresse, slutter Brian Christensen.