Et kæmpe tillykke til vores kollega, Uffe Conradsen.

Han har tirsdag den 31. maj 2022 bestået én af Danmarks længste og mest krævende uddannelser, og kan nu kalde sig for statsautoriseret revisor.

Den mundtlige eksamen og den nye titel som statsautoriseret revisor er en vigtig milepæl, som sætter punktum for mange års hårdt arbejde. Den åbner samtidig dørene for mange muligheder som rådgiver for dansk erhvervsliv.

Foto: Uffe Conradsen

 

International erfaringer i Australien gennem PrimeGlobal netværket

Med en opvækst i Oksbøl og gymnasium i Varde, startede Uffe i 2008 hos Martinsen i Varde, hvor han ved siden af jobbet tog sin HD-R på SDU i Esbjerg.

I 2010 flyttede Uffe til København og fortsatte karrieren hos Martinsen fra kontoret i Parken. Efter færdiggørelsen af cand.merc.aud. på CBS i København har Uffe været i Australien via Martinsens globale netværk (PrimeGlobal) og arbejde som revisor hos Hall Chadwick (dengang Sothertons).

Uffe bor til dagligt i København med sin kæreste og barn. Han har igen sit udgangspunkt fra Martinsen på Øster Allé i København, hvor han reviderer og rådgiver en lang række mindre og mellemstore virksomheder, om hvordan de udvikler deres forretning og skaber sund vækst.

Vi er stolte af, at han er en del af Martinsen!

Kontakt Uffe