Et kæmpe tillykke til vores kollega, Anders Olesen.

Han har torsdag den 16. november 2023 bestået én af Danmarks længste og mest krævende uddannelser, og kan nu kalde sig for statsautoriseret revisor.

Den mundtlige eksamen og den nye titel som statsautoriseret revisor er for Anders en vigtig milepæl, som sætter punktum for mange års hårdt arbejde. Inspirationen er kommet tilbage fra opvæksten i Brædstrup, hvor Anders var med på sidelinjen, da forældrene som selvstændige drev butik i byen.

 

Foto: Privat

 

Det er for Anders en karrieredrøm, der går i opfyldelse. Det har det været siden 2008, hvor han efter en opvækst i Brædstrup og handelsskole i Horsens, startede sin revisorkarriere som revisorelev hos Lidegaard i Brædstrup. Med sin opvækst i Brædstrup og handelsskole i Horsens, startede Anders sin revisorkarriere som elev hos Lidegaard i Brædstrup. Siden har han arbejdet 10 år hos Roesgaard, og seneste hos PwC i Aarhus. Ved siden af sine fuldtidsstillinger har Anders bestået HD-R på Aarhus Universitet og cand.merc.aud. på Syddansk Universitet i Kolding.

Anders bor i dag i Brædstrup med sin kone og tre børn. Det er et ønske om at komme tættere på nærområdet, og fortsat at gøre en forskel for ejerledere i SMV-segmentet, der er så stærkt, at han den 1. oktober 2023 startede hos Martinsen. Her har  i dag sit udgangspunkt fra vores kontor på Bredgade i Tørring, hvor han reviderer og rådgiver en lang række mindre og mellemstore virksomheder om, hvordan de udvikler deres forretning og skaber sund vækst.

Vi er stolte af, at han er en del af Martinsen!