Der er mange eksempler på virksomheder, som får ændret i registreringerne på virk.dk med uretmæssig udskiftning af direktører, ejere og adresser mv.

Det kan du undgå ved at oprette password til virk.dk.

virk.dk er udviklet mellem erhvervsrettede offentlige myndigheder, og fungerer som en digital indgang for virksomheder til det offentlige med adgang til mere end 1.000 typer af indberetninger.

 

Undgå misbrug med password

For at undgå misbrug med de digitale registreringsløsninger kan man i Erhvervsstyrelsens digitale selvbetjeningsløsning oprette passwordbeskyttelse af virksomheden.

Ved at oprette et password begrænser du, hvem der kan ændre i virksomhedens oplysninger på Virk Indberet. Det betyder, at ændringer kun kan registreres af personer, som kender dette password.

 

Hvem kan oprette et password?

For at oprette et password skal du være tegningsberettiget for virksomheden eller være LRA-administrator for virksomhedens NemID tilslutningsaftale.

 

Sådan opretter du et password

Ønsker du et password, kan du selv oprette et på Virk. Her kan du også vælge, hvilke selvbetjeningsløsninger, der skal password-beskyttes.

Du kan oprette forskellige passwords til forskellige selvbetjeningsløsninger. Et password kan anvendes af flere brugere.

Vær opmærksom på, at et password begrænser fleksibiliteten i forhold til registreringerne, fx hvis du eller virksomheden bruger rådgivere til at foretage registreringer.

 

Start oprettelse af dit password her

Vi står klar til at hjælpe dig

Ring, skriv eller kig forbi til en snak om, hvordan du begrænser misbrug af dine oplysninger på virk.dk bedst muligt.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak.

Kontakt os