HK Sydjylland kårer den 12. december 2022 revisortrainee Rasmus Hansen Ottosen Bornhøft som Årets Elev 2022.

Kollegerne fra kontorerne i Esbjerg og Bramming overraskede en glad og ret overrasket Rasmus sammen med en repræsentant fra HK Sydjylland med diplom, gaver, bobler og en masse konfetti.

 

 

Nomineringen

For juryen bestående af HK, det lokale erhvervsliv og offentlige organisationer vinder Rasmus titlen i kategorien revision ud fra nomineringen, som er indgivet af Mikkel Boeck Eisgart, partner og Rasmus’ chef.

– Rasmus har været elev (eller trainee, som det hedder hos os) hos Martinsen siden september 2021. Han har fra starten af sit elevforløb været utrolig åben og nysgerrig i sin tilgang til opgaver og kolleger. Når man kommer med en ny opgave til ham, tager han altid i mod med stor interesse og gå-på-mod, udtaler Mikkel Boeck Eisgart og fortsætter:

– Dette betyder, at han allerede i sit første år som trainee har løst opgaver, som er over hans forventet niveau. Han er vellidt af kolleger og kunder, og bidrager til den positive stemning på kontoret, som vi prioriterer højt, slutter Mikkel Boeck Eisgart.

 


Foto: fra venstre Mikkel Boeck Eisgart, Nina Christensen (HK), Rasmus Bornhøft, Lars Æbelø-Nielsen

 

Pris uddeles til fagligt dygtig elev og en god kollega

HK Sydjylland uddeler hvert år ‘Årets Elev’-prisen til en fagligt dygtig elev inden for HK-fagene, som samtidig gør eller har gjort noget godt for arbejdsmiljøet på arbejdspladsen, altså er en god kollega.

Vi ønsker alle Rasmus et stort tillykke.

Bliv revisortrainee

Dine værdier tæller. Hos Martinsen tror vi på, at du trives bedst, når du får lov til at udfolde din passion.

Derfor vægter vi forskellighed og personlig udfoldelse lige så højt som revisor-dna og lysten til at arbejde med tal og mennesker.

Bliv revisortrainee