Østrup Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab i Aarhus er fra 1. januar 2023 en del af Martinsen.

For Martinsen er sammenlægningen et skridt i realiseringen af en vækststrategi for området i og omkring Aarhus.

– Det er vores klare ambition, at fortsætte som en del af lokalområdets stærkeste rådgivnings- og revisionspartner, hvor vi med nærhed og lokal tilstedeværelse skaber værdi for vores kunder. Og med indsigt i vores kunders brancher og forretning gør vi en forskel. Vi har stor erfaring med de mindre og mellemstore virksomheder, som vi har arbejdet med altid, siger Kaj Kromann Laschewski, statsautoriseret revisor og partner fra Martinsen.

De stigende krav til revisorers specialviden, kvalitetssikring, medarbejderudvikling tager mere og mere tid, og det tager tiden fra det primære med at assistere og rådgive kunderne.

– Jeg har i længere tid haft et ønske om at blive en del af et større fagligt fællesskab, så sammenlægningen sker som led i visionen om at fastholde og udbygge vores position som nærværende og professionelle samarbejdspartnere. Martinsen er fagligt stærke og har specialister inden for blandt andet skat, moms, afgifter og it, siger statsautoriseret revisor Knud Østrup fra Østrup Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab.

Fortsat betjening af kunder – fra Voldbjergvej i Risskov

Med sammenlægning erstatter Knud Østrup sin daglige gang på kontoret på Søren Frichs Vej med Voldbjergvej i Risskov, og vil herfra fortsat betjene kunderne.

Martinsen er siden sin start for 82 år siden vokset til at være et af de større rådgivnings- og revisionsfirmaer ved at udvikle sig sammen med sine kunder. Siden 2014 har Martinsen haft kontor i Aarhus, og har et godt fodfæste i lokalområdet.

– Den position vil vi gerne videreudvikle, og sammenlægning med Østrup giver os endnu bedre mulighed for, at vi i Martinsen kan servicere vores kunder i lokalområdet i Østjylland med stærke løsninger og kompetent rådgivning, slutter Kaj Kromann Laschewski.

Kontakt

Kontakt partner og statsautoriseret revisor Kaj Kromann Laschewski