Drømmer du om at blive partner? Mød Uffe Conradsen, partner og statsautoriseret revisor, som fortæller om sin vej til partner hos Martinsen.

I dette interview deler han sin karrierevej, de udfordringer han har mødt, og hvordan han planlægger at bidrage til Martinsens fortsatte vækst og succes inden for revisionsbranchen.

Hvad har været de mest betydningsfulde milepæle og udfordringer, du har stødt på undervejs?

Jeg har arbejdet hos Martinsen siden 2008.  Her startede jeg som revisorelev, og blev færdig som statsautoriseret revisor i 2022 – efterfulgt af indtræden som partner i 2024.

På min karrierevej har jeg mødt mange milepæle, men også udfordringer og nederlag.

Milepælene tæller alt fra at bestå HD, cand.merc.aud. og SR-Akademiet, arbejde på flere lokationer (Varde, København, Esbjerg og nu Grindsted). Men også at prøve kræfter som revisor i Australien og hos en af de større revisionshuse i kort tid, inden jeg vendte tilbage til Martinsen.

Jeg måtte op til SR-eksamen ad flere omgange. Det gjorde i en periode, at jeg tvivlede på mig selv – trods opbakningen fra mit bagland og kolleger altid har været tilstede. Jeg var dog alligevel stålfast om, at jeg ville bestå. Så det var en forløsning, da jeg bestod eksamenen i 2022. Og når jeg i dag ser tilbage, har disse bump på karrierevejen styrket mig i forhold til min faglighed og styrket troen på mig selv, når jeg møder udfordringer.

 

Hvordan ønsker du at bidrage til virksomhedens fortsatte vækst og succes?

Det er min vision at kunne skabe det bedste Martinsen kontor i Grindsted. Det skal ske gennem tilfredse medarbejdere. For tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder. Kunder, som hver dag får værdifuld rådgivning til deres virksomheder.

Vi skal skabe de bedste arbejdsvilkår, så vores medarbejdere kan finde livsbalancen. Jeg har en stor interesse og ønske i at involvere medarbejderne i beslutningerne, og større deres udvikling til at nå deres personlige mål – og vores fælles resultater.

Jeg har gennemført et 80 timers lederudviklingsforløb, der naturligvis skal bruges til at understøtte trivsel og kommunikationen med medarbejdere og kolleger.

For det første vil det forbedre mine ledelseskompetencer, hvilket vil resultere i mere effektiv og inspirerende ledelse. Dette kan øge medarbejdernes motivation.

For det andet har det givet mig nye værktøjer og metoder til at håndtere udfordringer og konflikter på arbejdspladsen, hvilket kan medvirke til at forbedre arbejdsmiljøet. Endelig har det givet mig en bedre forståelse for strategisk planlægning og beslutningstagning, hvilket bidrager til Martinsens overordnede succes på tværs af kontorerne.

 

Hvem er Uffe – sådan helt privat?

Jeg har, siden jeg var barn, haft en stor interesse for computere, både ved at skille og samle dem, spille computerspil, kode hjemmesider, mv.

Det har derfor været positivt med en karrierevej som revisor, hvor jeg bruger en del tid foran computeren. Og det er kommet mig til gavn. Jeg har i min tid hos Martinsen været med til at udvikle værktøjer, og sidder i dag i RGDigital.

I revisorbranchen bliver vi konstant mødt af ny lovgivning, og det stiller høje krav til de digitale værktøjer, som vi anvender. Dem udvikler vi i RGD – et netværk af 25 uafhængige, godkendte revisionsfirmaer. For at fremme det digitale samarbejde og sikre os, at vi hele tiden har de værktøjer til rådighed, der er allermest behov for, er netværket RGDigital opstået.

Herudover bruger jeg størstedelen af min tid uden for arbejde sammen med min familie, men finder også tid til padel, dykning, cykelture og computerspil.