Drømmer du om at blive partner? Mød Michael Jessen, partner og statsautoriseret revisor, som fortæller om sin vej til partner hos Martinsen.

I dette interview deler han sin drøm om karrierevej, de udfordringer han har mødt, og hvordan han planlægger at bidrage til Martinsens fortsatte vækst og succes inden for revisionsbranchen.

Hvad har været de mest betydningsfulde milepæle og udfordringer, du har stødt på undervejs?

Min karrierevej begyndte tilbage i september 2011, da jeg efter min HHX blev ansat som trainee på Martinsens kontor i Grindsted. Samtidig begyndte jeg at studere HD-R. Efter min HD-afslutning gik jeg videre til en cand.merc.aud, og derefter direkte til SR-akademiet.

Ti år efter jeg startede som trainee blev jeg i 2021 statsautoriseret revisor – et af de mest betydningsfulde øjeblikke i mit liv til dato. Det har været en lang rejse, men for mig er det en karrieredrøm, der går i opfyldelse.

Efter 11 gode år på vores kontor i Grindsted blev jeg ansvarlig for vores faglige afdeling, og er i dag faglig ansvarlig partner i Martinsen.

 

Hvordan ønsker du at bidrage til virksomhedens fortsatte vækst og succes?

Som faglig ansvarlig partner er min vision at sikre, at vi altid leverer den højeste kvalitet til vores kunder og forbliver på forkant med de faktorer, der påvirker vores revisionsvirksomhed og ikke mindst vores kunders forretning.

Verden udvikler sig konstant, og det påvirker os med lovgivningsmæssige ændringer, standarder, teknologi, økonomi osv. Som faglig ansvarlig partner er det min ambition at være på forkant med disse ændringer, så vi i Martinsen altid er ajour med de seneste tendenser og kan imødekomme vores kunders behov.

Når det kommer til mine kunder, har jeg altid haft en vision om at give proaktiv rådgivning. Det kræver en grundig forståelse af kundernes forretning for at kunne rådgive målrettet og værdifuldt. Jeg brænder for at forstå deres behov og udfordringer for at kunne hjælpe dem med at nå deres mål.

For organisationen ønsker jeg, at vi er en attraktiv arbejdsplads og er et sted, hvor alle trives og udvikler sig både fagligt og personligt, uanset om man er trainee eller statsautoriseret revisor hos Martinsen. Vi tror på i Martinsen, at ansvar og fælles resultater er vejen til et meningsfuldt arbejdsliv. Det er denne tilgang, jeg ønsker at være med til at fremme.

 

Hvem er Michael – sådan helt privat?

Min passion for natur, dyreliv og dykning har ført mig til forskellige dele af verden. Jeg erhvervede mit dykkercertifikat på Maldiverne, hvilket tillader mig at dykke ned til 40 meter. Det har over tid givet mig unikke dykkeroplevelser, herunder dykning med hajer og skildpadder, dykning ved skibsvrag fra 2. Verdenskrig og grottedykning.

Jeg har deltaget i frivilligt arbejde på en farm med vilde dyr (bl.a. løver, leoparder og geparder) i Sydafrika. Jeg har trekket i Ugandas regnskov og set de truede bjerggorillaer i deres naturlige element. Og jeg har dykket i nationalparken på et storslået og farverigt koralrev ved kæmpeøglernes ø, Komodo (i Indonesien).

Disse oplevelser har beriget mit liv og givet mig en dybere forståelse for klodens biodiversitet, og har tilføjet lidt ekstra spænding til livet som revisor.