Drømmer du om at blive partner? Mød Kamilla Gadgaard Jensen, partner og statsautoriseret revisor, som fortæller om sin vej til partner hos Martinsen.

I dette interview deler hun sin karrierevej, de udfordringer hun har mødt, og hvordan hun planlægger at bidrage til Martinsens fortsatte vækst og succes inden for revisionsbranchen.

Hvad har været de mest betydningsfulde milepæle og udfordringer, du har stødt på undervejs?

Jeg har gået den traditionelle vej. Jeg startede som elev direkte fra handelsskolen i september 2011, og har sideløbende med fuldtidsarbejdet som revisor læst HD-R og cand.merc.aud. Efter færdiggørelsen af min cand.merc.aud. i 2018 havde jeg brug for en pause, og startede op på SR-Akademiet i 2020, midt i corona, hvor alting var anderledes.

Det er ikke for sjov, at uddannelsen kaldes én af Danmarks hårdeste, for det har også krævet en enorm indsats – både personligt og fagligt, og det har også præget min karrierevej.

Uddannelsen til statsautoriseret revisor har været både enormt udfordrende og betydningsfuld, og absolut den største milepæl i min karriere, da jeg i november 2022 kunne gå ud af eksamenslokalet med hænderne over hovedet. Forløsningen var helt enorm, men det har været alle timer og afkald værd.

Noget der har været – og til stadighed er – vanvittigt betydningsfuldt for min karrierevej har været TILLID.

  • Tillid fra min ledere og kollegaer til at lade mig løbe med opgaver, til at lade mig tage ansvaret og udvikle mig.
  • Tillid fra vores mange kunder, der ser os som en af deres vigtigste samarbejdspartnere.
  • Tillid fra mine kollegaer og de personer, der har været med til at præge min tidlige år som revisor.
  • Og nu tillid fra mine partnerkolleger til, at jeg kan hjælpe med at udvikle Martinsen i den rigtige retning, både hvad angår faglighed, kvalitet og ledelse, men sandelig også i forretningsøjemed.

 

Hvordan ønsker du at bidrage til virksomhedens fortsatte vækst og succes?

Mine ønsker for Martinsen kan deles op i to paralleller – dels forretningen Martinsen, men også organisationen Martinsen. Men for begge spor gælder, at vi skal være top-of-mind.

Forretningsmæssigt ønsker jeg, at vi skal vækste, og blive ved med at yde nærværende og værdiskabende rådgivning til vores kunder. Vi skal levere kvalitet, engagement og gøre en forskel for vores kunder og samarbejdspartnere. Vi skal ikke bare være dem, der hjælper med at lave et regnskab.

For organisationen ønsker jeg, at vi skal have verdens bedste arbejdsplads, og meget mere end “bare” en arbejdsplads. Det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi arbejder hver dag på, at vi er en attraktiv og inkluderende arbejdsplads. Vi skal udvikle på vores unge mennesker, og fastholde alle de dygtige medarbejdere, som hver dag går på arbejde og yder en stor værdiskabende indsats.

 

Hvem er Kamilla – sådan helt privat?

Jeg har det bedst med at holde mig i gang. Derfor dyrker jeg crossfit og løber en del. Det er den bedste måde for mig at koble af på.

Jeg har grønne fingre, og ved meget om blomster og planter. Jeg dyrker jordbær hjemme i haven, og havde sidste år en forrygende høst. Faktisk er det bare det at skabe noget selv, der giver mig energi. Jeg er et udpræget dyremenneske, og har verdens dejligste golden retriever, som jeg går ture, løber og træner nosework med.