I dag offentliggøres vores årsregnskab 2023.

Læs i årsrapporten om vores solide finansielle resultater, og hvordan vi hver dag arbejder for at skabe et sundt arbejdsmiljø og en inkluderende arbejdsplads.

Hent Årsrapport 2023

 

Året 2023

2023 var året med en accelereret digital transformation. En faldende inflation hen over året. Et højt antal konkurser. Geopolitisk uro. EU’s nye bæredygtighedsdirektiv for virksomhedernes aftryk på samfund, mennesker og miljø. Den grønne omstilling og de bæredygtige indsatser er og bliver central som aldrig før, og de vil uundgåeligt forme 2024 og få stor indflydelse på det danske erhvervsliv.

 

 

Et øget fokus på kunstig intelligens i 2023

– I 2023 har vi fokuseret på at integrere kunstig intelligens i vores processer, hvilket har øget effektiviteten, forbedret datakvaliteten og styrket medarbejdertilfredsheden. Disse teknologiske fremskridt, udviklet i tæt samarbejde med forretningen, styrker vores engagement i at levere høj kvalitet til vores kunder og skaber glæde blandt vores medarbejdere. Toplinjen i 2023-regnskabet er igen i 2023 øget, mens bundlinjen er på niveau med 2022, hvilket ledelsen anser for tilfredsstillende. Udviklingen i regnskabsåret blev som forventet, og vi indfriede vores mål til omsætning og resultat, udtaler bestyrelsesformand Christian Holm.

Vi har oplevet vækst i både medarbejdere og omsætning samtidig med, at vi har styrket arbejdet i en mere inkluderende arbejdsplads.

– Vi har fantastiske medarbejdere, som arbejder engageret og som sætter en ære i at yde kompetent og ordentlig rådgivning til vores kunder. I 2023 har hverdagen til stadighed været præget af nye love og regler, som stiller store krav til vores medarbejderes kompetencer – både de faglige og de sociale, siger adm. direktør Rene K. E. Sørensen og fortsætter:

– AI, digitalisering og kontorrobotter er i dag en langt større del af vores hverdag, og har potentialet til at revolutionere vores arbejdsliv generelt – det gælder også i revisionsbranchen. Medarbejderne er vores vigtigste ressource. Den kunstige intelligens hjælper os i forskellige driftsprocesser, så vi fortsat kan sikre en sund livsbalance for vores medarbejdere. For os er det nøglen til en sund forretning.

Hent Årsrapport 2023