Julen er hjerternes fest.

For mesterkokken Wassim Hallal, som ejer Michelin-restauranten Frederikshøj i Aarhus, er det noget helt særligt, når han torsdag den 19. december 2019 inviterer til julefest for mere end 100 børn og voksne fra familier på udvalgte væresteder i Østjylland.

– Julen er glædens tid, men desværre ikke for alle. Jeg så for nogle år siden en tv-udsendelse om børn og familier, der ikke har råd til at holde jul. Det tændte en stor lyst til at gøre en forskel for disse mennesker, som har færre ressourcer end de fleste. Så på torsdag er derfor en helt særlig oplevelse for mig at se glæden og taknemmeligheden i folks øjne, siger Michelin-kokken Wassim Hallal.

Det er syvende år i træk, når gourmetrestauranten Frederikshøj i år byder indenfor og afholder velgørenhedsarrangementet. Udover julemiddag med de traditionelle indslag har Wassim sammen med samarbejdspartnere også sørget for julegaver, juletræer og gavekort til familierne.

Julen er hjerternes fest, og arrangementet er et hjertevarmt initiativ for socialt udsatte familier, som Martinsen med stor glæde støtter.
- Søren Anthon Pedersen, partner og statsautoriseret revisor hos Martinsen.

Martinsen bidrager i år økonomisk til arrangementet med 10.000 kr. sammen med forskellige samarbejdspartnere.

– Alle børn bør have gode oplevelser i den hyggelige juletid. Og det gør ondt i hjertet at vide, at ikke alle familier har muligheden for at holde jul. Wassim Hallal har igen i år fået stablet et fantastisk velgørenhedsarrangement på benene for disse udvalgte udsatte familier, siger Søren Anthon Pedersen, partner og statsautoriseret revisor hos Martinsen.

– Julen er hjerternes fest, og arrangementet er et hjertevarmt initiativ for disse familier. Det støtter vi med stor glæde, slutter Søren Anthon Pedersen.