For Michelin-kokken Wassim Hallal, som ejer Michelin-restauranten Frederikshøj i Aarhus, er det noget helt særligt, når han tirsdag den 20. december 2022 uddeler julehjælp til 150 udsatte familier.

Stjernekokken bag Michelin-restauranten Frederikshøj, Wassim Hallal, har i en årrække uddelt julehjælp til socialt udsatte familier, som har brug for en håndsrækning til at komme igennem julen. En julehjælp, som Martinsen har støttet med et bidrag.

– De tidligere år har sponsorater gjort det muligt at støtte 50 udsatte familier. I år har Martinsen sammen med andre samarbejdspartnere flerdoblet bidraget, så mere end 150 socialt udsatte familier får del i Wassims julehjælp, siger Søren Anthon Pedersen, partner og statsautoriseret revisor hos Martinsen.

 

Ekstra mange søger julehjælpen i år

Det er tiende år i træk, at gourmetrestauranten Frederikshøj i år afholder velgørenhedsarrangementet.

– Julen er en glædens fest og tid, men desværre ikke for alle. Og især ikke i år, hvor folk virkelig er ramt af krisen, og efterspørgslen er meget mere voldsom, end den plejer at være. Jeg bliver meget berørt følelsesmæssigt af de beretninger, vi får, siger Wassim Hallal og fortsætter:

– Det tænder en stor lyst til at gøre en forskel for disse mennesker, som har færre ressourcer end de fleste. Så tirsdag er derfor en helt særlig oplevelse for mig at se glæden og taknemmeligheden i folks øjne.

 


Foto: Michelin-kokken Wassim Hallal (th) og Søren Anthon Pedersen

 

Alle børn bør have gode oplevelser i den hyggelige juletid. Og det gør ondt i hjertet, at ikke alle familier har muligheden for at holde jul. Wassim Hallal har igen i år fået stablet en uddeling på plads for disse udvalgte udsatte familier, så de får mulighed for at få mad og gaver – og for at holde jul.

Julen er hjerternes fest, og vi støtter Wassim Hallal’s hjertevarme initiativ med stor glæde.

Kontakt

Søren Anthon Pedersen

Kort om Søren:
Jagt kræver fuld fokus - ligesom når jeg rådgiver. Med det bedste ved at gå på jagt, er... Læs mere om Søren