Julen er hjerternes fest.

For mesterkokken Wassim Hallal, som ejer Michelin-restauranten Frederikshøj i Aarhus, er det noget helt særligt, når han tirsdag den 22. december 2020, uddeler julehjælp til mere end 100 børn og voksne.

Arrangementet foregår i år som en uddeling, da der er forsamlingsforbud.

– Julen er glædens tid, men desværre ikke for alle. Jeg så for nogle år siden en tv-udsendelse om børn og familier, der ikke har råd til at holde jul. Det tændte en stor lyst til at gøre en forskel for disse mennesker, som har færre ressourcer end de fleste. Så på tirsdag er derfor en helt særlig oplevelse for mig at se glæden og taknemmeligheden i folks øjne, siger Michelin-kokken Wassim Hallal.

Arrangement bliver afholdt for ottende år i træk

Det er ottende år i træk, når gourmetrestauranten Frederikshøj i år afholder velgørenhedsarrangementet.

Men i år er konceptet anderledes.

I stedet for at invitere indenfor på restauranten, så er der arrangeret takeaway, hvor de udvalgte familier kan afhente det på Frederikshøj i Aarhus. Udover julemad har Wassim sammen med gode samarbejdspartnere også sørget for julegaver, juletræer og gavekort til familierne.

Foto: Billedet er taget i forbindelse med vores økonomisk støtte til velgørenhedsarrangementet i 2019

 

Alle børn bør have gode juleoplevelser

Martinsen bidrager i år økonomisk til arrangementet med 10.000 kr. sammen med forskellige samarbejdspartnere.

– Alle børn bør have gode oplevelser i den hyggelige juletid. Og det gør ondt i hjertet at vide, at ikke alle familier har muligheden for at holde jul og skabe gode juleminder. Trods vi står midt i en coronatid med nedlukninger og restriktioner har Wassim Hallal igen i år fået stablet et fantastisk velgørenhedsarrangement på benene for disse udvalgte udsatte familier, siger Søren Anthon Pedersen, partner og statsautoriseret revisor hos Martinsen.

– Julen er hjerternes fest, og arrangementet er et hjertevarmt initiativ for disse familier. Det støtter vi med stor glæde, slutter Søren Anthon Pedersen.

Kontakt

Søren Anthon Pedersen

Kort om Søren:
Jagt kræver fuld fokus - ligesom når jeg rådgiver. Med det bedste ved at gå på jagt, er... Læs mere om Søren

Julen er hjerternes fest, og arrangementet er et hjertevarmt initiativ for socialt udsatte familier, som Martinsen med stor glæde støtter.
- Søren Anthon Pedersen, partner og statsautoriseret revisor hos Martinsen.

Få events og nyheder direkte i din indbakke

Skriver du dig op til vores nyhedsbrev, kvitterer vi med nyeste viden inden for rådgivning og revision.

[activecampaign form=1]