For Michelin-kokken Wassim Hallal, som ejer Michelin-restauranten Frederikshøj i Aarhus, er det noget helt særligt, når han den 17. december 2021, uddeler julehjælp til ca. 50 udsatte familier.

Arrangementet foregår i år som en uddeling, da der skal tages hensyn til coronapandemien.

 

Arrangement bliver afholdt for niende år i træk

Det er niende år i træk, at gourmetrestauranten Frederikshøj i år afholder velgørenhedsarrangementet.

– Julen er en glædens tid, men desværre ikke for alle. Jeg så for nogle år siden en tv-udsendelse om børn og familier, der ikke har råd til at holde jul. Det tændte en stor lyst til at gøre en forskel for disse mennesker, som har færre ressourcer end de fleste. Så på fredag er derfor en helt særlig oplevelse for mig at se glæden og taknemmeligheden i folks øjne, siger Michelin-kokken Wassim Hallal.

 

Foto: Michelin-kokken Wassim Hallal

Alle børn bør have gode oplevelser i den hyggelige juletid. Og det gør ondt i hjertet, at ikke alle familier har muligheden for at holde jul. Michelin-kokken Wassim Hallal har igen i år fået stablet en uddeling på plads for disse udvalgte udsatte familier – så de får mulighed for at få gaver og holde jul.

– Julen er hjerternes fest, og vi støtter dette hjertevarme initiativ med stor glæde, siger Søren Anthon Pedersen, partner og statsautoriseret revisor hos Martinsen.

Kontakt

Søren Anthon Pedersen

Kort om Søren:
Jagt kræver fuld fokus - ligesom når jeg rådgiver. Med det bedste ved at gå på jagt, er... Læs mere om Søren

Julen er hjerternes fest, og arrangementet er et hjertevarmt initiativ for socialt udsatte familier, som Martinsen med stor glæde støtter.
- Søren Anthon Pedersen, partner og statsautoriseret revisor hos Martinsen.

Få events og nyheder direkte i din indbakke

Skriver du dig op til vores nyhedsbrev, kvitterer vi med nyeste viden inden for rådgivning og revision.

[activecampaign form=1]