Svært handicappede mennesker uden ben og arme kan imødese en rigtig god julegave.

Martinsen har i samarbejde med Kolding-virksomheden Green Crop Farming Group givet kørestole til, i første omgang, halvtreds svært handicappede mennesker.

– Vi er glade for, at vi har fået muligheden for at give et bidrag til dette formål, og forventer at kørestolene kan gøre en en stor forskel for disse mennesker i Ghana, som i forvejen lever under ekstremt svære vilkår, siger statsautoriseret revisor og partner Andy Philipp Gøttig.

Foto: Statsautoriseret revisor Andy Philipp Gøttig sammen med Green Crop Farming Group’s marketingchef Diana Bollerup

 

Andy Philipp Gøttigs samarbejdspartner er tidligere advokat Lars Bollerup, der selv har boet 5 år i Ghana, og fortsat driver 3 succesfulde virksomheder i Afrika.

– De socialt udsatte grupper får absolut ingen offentlig hjælp. De lever af at tigge på gaderne. Og det er helt uacceptabelt, at de mange internationale virksomheder ikke tager et socialt ansvar, fortæller Lars Bollerup.

 

Container bliver fyldt med hospitalsudstyr og legetøj

Lars Bollerup er glad for, at Martinsen vil være med til at tage et socialt ansvar sammen med Green Crop Farming Group, der også driver et hospital, et børnehjem og en skole i Ghana.

De halvtreds kørestole bliver nu pakket i en 40 fods container, som også bliver fyldt med hospitalsudstyr og legetøj til hospitalet, børnehjemmet og skolen.

Containeren forventes at ankomme ultimo november, således at der er god tid til at kunne fordele kørestolene inden jul.

Kontakt

For yderligere information