– For mig var Martinsen bare navnet på en fodboldturnering. Jeg vidste jo ikke, at turneringen er opkaldt efter et 82 år gammelt rådgivnings- og revisionsfirma, siger Phillip Jacobsen Buhl.

Gennem mange år har det været en fast tradition i Vejen, at der mellem jul og nytår bliver spillet Martinsen Cup i det lokale idrætscenter. Og et enkelt år var det tilmed Phillip og hans hold, der løb med sejren.

Siden nytår har Phillip været i praktik på vores kontor i Vejen, som en del af Phillips uddannelse som finansøkonom på IBA Erhvervsakademi Kolding. Når han er færdig med sin eksamen til sommer, er han ansat som revisortrainee på kontoret i Vejen.

 

Vellykket praktikforløb for begge parter

Den faste traineestilling er resultatet af et vellykket praktikforløb for begge parter. Af præcis den årsag har Phillip også valgt at indstille sin praktik og Martinsen til prisen som Årets IBA Praktik 2023.

Hvert år sætter IBA Erhvervsakademi fokus på det gode og lærerige praktikforløb, som gavner både den studerende og praktikvirksomheden. 472 studerende har i dette studieår været i praktik fra IBA. 27 studerende har indstillet deres praktiksted, og henover den sidste tid er feltet indsnævret til et finalefelt på 5 finalister.

 

Foto: Phillip Jacobsen Buhl

 

Pitch foran dommerjury med sin medalje om halsen

I onsdags pitchede Phillip foran en dommerjury med sin medalje (fra 2011) om halsen.

I formiddags kunne Phillip Buhl så overraske sine kommende kolleger i Vejen med nyheden om, at Martinsen ikke alene var blandt finalisterne som årets praktikplads, men også løb med sejren.

– Vi er både glade og stolte over at vinde prisen sammen med Phillip. Han er utrolig åben og nysgerrig i sin tilgang til opgaver og kolleger. Når man kommer med en ny opgave til ham, tager han altid i mod med stor interesse og gåpåmod. Men det ikke kun på den faglige del, han bidrager. Det er bestemt også i det sociale liv og et godt arbejdsmiljø her på kontoret, siger revisor Anders Meyer Hansen, som har været mentor for Phillip under hele praktikforløbet.

– For Martinsen som virksomhed passer denne anerkendelse helt perfekt ind i vores overordnede strategi om at være en attraktiv arbejdsplads, slutter Anders Meyer Hansen.

Den 23. maj dyster Phillip til landsfinalen i København.

 

Foto: fra venstre Britt Johnsen (IBA), Phillip Jacobsen Buhl, Anders Meyer Hansen, René K. E. Sørensen, Leif Agergaard.

 

Foto: fra venstre Jette Sørensen (IBA), Anders Meyer Hansen, Phillip Jacobsen Buhl, Henrik Esmann, John A. Petersen

 

Vil du vide mere?

Læs mere at være trainee hos os her