I Martinsen har vi et løbende rotationsprincip for vores IT-udstyr, som fx betyder, at medarbejdernes pc’ere bliver udskiftet hvert tredje år.

Mandag den 7. marts sender vi ni brugte pc’ere til fodboldprojektet Right to Dream, som former nogle af de dygtigste unge fodboldspillere i Vestafrika. Right to Dream driver et fodboldakademi i Ghana for børn fra 10 år.

Pc’erne, som har en nyprisværdi på 10.000 kroner, bliver installeret i fodboldakademiets nye IT-undervisningslokaler, og skal bruges i undervisningen af eleverne på skolen.

– De brugte pc’ere har en begrænset værdi for os. Men for børnene og de unge på akademiet gør de en stor forskel. Børnene og de unge får mulighed for at udvide deres horisont i undervisningen og i arbejdet med at realisere deres talent, siger statsautoriseret revisor Erling Kirk Brødbæk.

 

 

Akademiet arbejder ud fra en vision om, at hvert barn skal opnå succes ved at få viden, der gør en forskel for de lokalsamfund, de kommer fra mens de udvikler deres særlig fodboldfærdigheder. Right to Dream sender flere af de afrikanske, talentfulde fodboldspillere på high schools og universiteter i USA og Storbritannien.