Efter 17 år på Jupitervej 4 flytter Martinsen i større, nyistandsatte og moderne lokaler, der i højere grad kan understøtte vores organisatoriske udvikling. Samtidigt flytter vores administration og stabsfunktioner, som de sidste 83 år har siddet i Vejle, med til vores nye adresse.

Den nye adresse er:

Jupitervej 2
6000 Kolding

I forbindelse med flytningen vil vores kontor på Jupitervej være lukket for fysiske henvendelser og møder tirsdag den 24. oktober 2023.

 

 

Bedre rammer for samarbejde

Koldingkontoret består i dag af 37 kolleger, og med 15 kolleger fra stabsfunktionerne under samme tag opstår nye synergier. Det er til stor glæde for Koldingkontorets fire statsautoriserede revisorer Line Kovsted, Maj-Britt Lykke Viskum, Andy Phillip Gøttig og Jørn Dam Jensen, der driver vores lokale kontor i Kolding.

– Der er flere bevæggrunde til at vi flytter. Vi har behov for mere plads og bedre rammer for samarbejde, siger statsautoriseret revisor og partner Jørn Dam Jensen.

– Med en placering tæt på E45, hvor mange tusinde mennesker passerer forbi hver dag, har vi fortsat den bedste bedste beliggenhed med stor synlighed i Kolding. Vi får også optimale adgangs- og tilkørselsforhold, fine parkeringsmuligheder og ikke mindst et nyt inspirerende kontormiljø for vores ansatte, fortsætter adm. direktør René K. E. Sørensen.

– Vi glæder os til at udnytte de mange synergier, der er ved at være en del af et større fællesskab og i egen bygning. Ikke mindst glæder vi os til at byde kunder og samarbejdspartnere velkommen på Jupitervej 2, slutter Jørn Dam Jensen.