Et skridt i realiseringen af vækststrategi for området i og omkring Aarhus

For Martinsen er sammenlægningen er et skridt i realiseringen af en vækststrategi for området i og omkring Aarhus, hvor målet er en udbygning af organisationen, bl.a. med fokus på at øge den lokale tilstedeværelse for at kunne servicere kunderne så effektivt som muligt.

– Det er vores klare ambition, at fortsætte som en af lokalområdets stærkeste rådgivning- og revisionspartner, hvor vi med nærhed og lokal tilstedeværelse skaber værdi for vores kunder. Og med indsigt i vores kunders område, branche og forretning gør en forskel, siger Erling Brødbæk, statsautoriseret revisor fra Martinsen.

De stadig stigende krav til revisors specialviden, kvalitetssikring, medarbejderudvikling mv. tager mere og mere tid, og det tager tiden fra det primære med at assistere og rådgive kunderne.

– Vi har i længere tid haft et ønske om at blive en del af et større fagligt fællesskab, så sammenlægningen sker som led i visionen om at fastholde og udbygge vores position som nærværende og professionelle samarbejdspartnere. Vores valg er faldet på Martinsen, som vi kender fra mange andre positive sammenhænge. Martinsen er fagligt stærke og har specialister inden for blandt andet skat, moms, afgifter og it. Samtidig har de en virksomhedskultur og nogle gode værdier, som vi kan genkende os selv i, siger Lars Byrialsen, statsautoriseret revisor hos Dansk Revision.

– Vi er glade for vores virksomhed og for vores mange kunder, men vi kan også se i krystalkuglen, at vi får brug for at få adgang til nogle værktøjer og specialistkompetencer, som det i fremtiden vil kræve for store ressourcer at håndtere. Derfor har vi søgt efter en partner, så vi kan tilbyde vores kunder det, som markedet efterspørger, fortsætter Lars Byrialsen.

 

"Vi er glade for vores mange kunder, og vi kan se i krystalkuglen, at vi får brug for at få adgang til nogle værktøjer og specialistkompetencer, som det i fremtiden vil kræve for store ressourcer at håndtere.

- Lars Byrialsen"

Lokal tilstedeværelse er afgørende

Udover at finde en samarbejdspartner, som kan håndtere de faglige udfordringer, har Lars Byrialsen lagt stor vægt på, at virksomhedskulturen, herunder det lokale islæt samt evnen til at håndtere alle kundetyper og -størrelser, er sammenfaldende. Disse hensyn har bevirket, at en sammenlægning med Martinsen er oplagt.

Martinsen er siden sin start for 78 år vokset til at være et af de større rådgivnings- og revisionsfirmaer, netop ved at udvikle sig sammen med sine kunder. Siden 2014 har Martinsen haft kontor i Aarhus, og har et solidt fodfæste i lokalområdet.

– Den position vil vi gerne videreudvikle, og sammenlægning med Dansk Revision giver os endnu bedre mulighed for, at vi i Martinsen kan servicere vores kunder i lokalområdet, herunder Aarhus Syd, med stærke løsninger og kompetent rådgivning, slutter Erling Brødbæk.