I uge 43 står vi sammen i kampen mod kræft. Kræft rammer bredt, og desværre lever 374.286 danskere lige nu med en kræftdiagnose. Hver 7. kræftpatient bliver syg, mens de er på arbejdsmarkedet – det er virkelig mange kolleger.

Vi ønsker at bidrage til håb og optimisme for de kolleger og de danskere, som er berørte.

Martinsen donerer i år 25.000 kr. direkte til Knæk Cancer samt via sponsorater, når kolleger deltager i et af de mange arrangementer rundt i Danmark, der er initieret til fordel for Knæk Cancer 2023.

Alle kender nogen. Martinsen støtter igen i år Knæk Cancer.

 

 

Vi medvirker dermed i den fælles indsats til forskning, patientstøtte og forebyggelse, som gør en kæmpe forskel i kampen om at knække cancer. De seneste år er danskernes støtte til Knæk Cancer sat i arbejde i mere end 505 projekter, som har det mål, at færre skal få kræft, og flere skal overleve.

 

Vi kender alle nogen med kræften tæt på livet

– Vi kender alle mennesker, som har kræft tæt på livet eller måske har tabt kampen mod kræft. Et familiemedlem. En ven eller veninde. Eller en kollega. Det er en sygdom, som skal have al den modstand, den kan få. Heldigvis overlever langt de fleste, men målet må være, at flere skal overleve, og færre skal opleve den livstruende sygdom, siger René K. E. Sørensen, adm. direktør i Martinsen.

– Alle kender nogen. Derfor er vi med til at dele håb og penge til den gode sag. For jo flere vi står sammen om at bakke op, des større effekt har vi også sammen. Og når vi står sammen, er det et signal om, at ingen står alene. Vi støtter Knæk Cancer med 25.000 kr. i år, slutter René K. E. Sørensen, adm. direktør i Martinsen.