I uge 43 står vi sammen i kampen mod kræft. Kræft rammer bredt, og desværre lever 362.715 danskere lige nu med en kræftdiagnose. Hver 7. kræftpatient bliver syg, mens de er på arbejdsmarkedet – det er virkelig mange kolleger.

Vi ønsker at bidrage til håb og optimisme. Martinsen donerer 15.000 kr. til Knæk Cancer.

Derfor medvirker vi i den fælles indsats til forskning, patientstøtte og forebyggelse, som gør en kæmpe forskel i kampen om at knække cancer. De seneste seks år er danskernes støtte til Knæk Cancer sat i arbejde i over 410 projekter, som har det mål, at færre skal få kræft, og flere skal overleve.

 

Vi kender alle mennesker med kræften tæt på livet

– Vi kender alle mennesker, som har kræft tæt på livet eller måske har tabt kampen mod kræft. Et familiemedlem. En ven eller veninde. Eller en kollega. Det er en sygdom, som skal have al den modstand, den kan få. Heldigvis overlever langt de fleste, men målet må være, at flere skal overleve, og færre skal opleve den livstruende sygdom, siger René K. E. Sørensen, adm. direktør i Martinsen.

Knæk Cancer støttelogo 2022

 

– Derfor vil vi gerne være med til at dele håb og penge til den gode sag. For jo flere vi står sammen om at bakke op, des større effekt har vi også sammen. Og når vi står sammen, er det et signal om, at ingen står alene. Vi støtter Knæk Cancer med 15.000 kr. i år, slutter René K. E. Sørensen, adm. direktør i Martinsen.